Maluma a șocat internetul cu o fotografie. Artistul și-a sărutat mama pe gură

Maluma a șocat internetul cu o fotografie. Artistul și-a sărutat mama pe gură
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 14 Mai 2019
Iubire mare între starul columbian Maluma și mama acestuia. Regele reggaeton-unului a surprins pe toată lumea cu sărutul pasional dat mamei lui.

Maluma și-a șocat fanii din mediul online după ce a postat o fotografie în care apare sărutându-și mama pe gură. Starul columbian și-a declarat iubirea față de cea mai dragă ființă din lume într-o manieră în care o fac, de regulă, oamenii care au alt gen de relație.

Zi fericită, iubirea vieții mele. Zi fericită, mamă”, a scris Maluma în dreptul acestei fotografii, pe 12 mai 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma) on „Ce Dumnezeu a fost asta?”, s-au întrebat mare parte dintre cei peste 1,7 milioane de fani care au apreciat fotografia.


Ce Dumnezeu a fost asta?”, s-au întrebat mare parte dintre cei peste 1,7 milioane de fani care au apreciat fotografia.

Într-o intervenție avută în Page Six, publicistul starului a declarat că sărutul dintre mamă și fiu este un obicei care ține de tradiția columbiană.

„E normal în cultura latină, mai ales dacă ești unicul fiu sau unicul copil al familiei. Este afecțiune și o formă de respect. A arătat tuturor cine este și care sunt valorile sale culturale, iar asta e doar o parte a lui”, a spus reprezentantul legal al starului columbian, citat de revista People.

„Lucrul frumos este că el a fost primit cu brațele deschise pe piața muzicii americane și cred că acum noi suntem în această lume, care e globală. Acum oamenii pot vedea diferitele aspecte ale culturii noatre, cu alți ochi”, a declarat acesta, conform sursei citate. 

Citește și: Maluma e mic copil. Cine e artistul care deține recordul de vizualizări pe YouTube într-o singură zi

Ziua Femeii se serbează peste tot în lume, însă în luni diferite. Dacă în Europa de Est cinstim femeia pe 8 martie, în Vestul Europei și peste Ocean, Ziua Femeii este marcată la 12 mai. În Bolivia, Ziua Femeii este pe 27 mai, în Australia – în a doua duminică din luna mai, iar în Argentina – în a treia duminică din luna octombrie.

În lumea arabă, Ziua Femeii este marcată la 21 martie, iar în Japonia – în a doua duminică din luna mai.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies