• PRO TV
  • Ce simpatic e avocatul devenit faimos pe internet după ce a apărut în fața judecătorului ca o pisică! Ce interviu a dat

Ce simpatic e avocatul devenit faimos pe internet după ce a apărut în fața judecătorului ca o pisică! Ce interviu a dat

Ce simpatic e avocatul devenit faimos pe internet după ce a apărut în fața judecătorului ca o pisică! Ce interviu a dat

Un judecător din West Texas are de acum încolo un îndem pentru cei care participă la ședințele judecătorești prin Zoom: “verificați întotdeauna filtrele înainte de a vă conecta”.


Avertismentul judecătorului Roy Ferguson vine după ce un avocat s-a alăturat la o conferință video de a unei ședințe judecătorești despre confiscare civilă în calitate de... pisoi alb pufos.
 
„Sunt aici în direct. Nu sunt o pisică ”, a declarat procurorul județului Presidio, Rod Ponton.
 
„Văd asta”, a răspuns judecătorul Ferguson.Videoclipul scurt, care a fost distribuit online chiar de judecătorul Ferguson, a declarat pe Twitter: „Aceste momente distractive sunt un produs secundar al efortului depus de avocați pentru a se asigura că sistemul de justiție continuă să funcționeze în aceste vremuri grele. Toți cei implicați au tratat situația cu demnitate, iar avocatul în cauză a arătat o eleganță incredibilă. Adevărat profesionalism!”


 

Într-un interviu acordat pentru The Associated Press, avocatul a declarat:
 
„Întotdeauna mi-am dorit să fiu renumit pentru că am fost un mare avocat. Acum sunt renumit pentru că apar în instanță ca o pisică.”
 
Pentru TODAY live, avocatul Rod Ponton a declarat că 

“Am râs la fel de mult ca toată lumea. (...) am folosit computerul secretarei mele, are o fetiță și nu știu cum a ajuns filtrul de pisică acolo. Eram pregătit să merg mai departe cu ședința și ca pisoi, miau, miau, miau.”ÎN FIECARE JOI, LA PRO TV, LA 21:30, AVEȚI UN EPISOD DIN PROFU'-SEZONUL 2

Pe Pro Tv Plus puteți vedea un interviu cu Profa'-Aida Economu:FOTO: CAPTURE VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni