• PRO TV
  • Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani. Cele mai sexy apariții ale vedetei pe covorul roșu

Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani. Cele mai sexy apariții ale vedetei pe covorul roșu

Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani. Cele mai sexy apariții ale vedetei pe covorul roșu

Jennifer Aniston este una dintre cele mai îndrăgite personalități din showbiz-ul american. Actrița, născută pe 11 februarie 1969, are o carieră actoricească de peste 30 de ani. Mereu elegantă și cu o siluetă de invidiat, Aniston a știut mereu să-și pună în valoare trăsăturile prin ținute sexy, străluncind pe covorul roșu. 

Mulți dintre fanii ei tânjesc și acum după ipostazele tandre, când apărea la brațul fostului soț Brad Pitt, de care s-a despărțit în 2005. Chiar dacă au trecut 15 ani de atunci, Aniston nu și-a schimbat prea mult stilul vestimentar. Ea adoră rochiile elegante, cu decolteu adânc sau cu spatele gol. 



Aniston a avut mereu grijă de silueta ei și se alimentează sănătos. Astfel, la 52 de ani nu pare să-și arate vârsta. Într-un interviu pentru InStyle, ea a spus că i se pare ciudat când lumea îi spune: ”Arăți uimitor pentru vârsta ta”, dar a recunoscut: "N-o să vă mint - nu vreau să am părul cărunt." Actrița este recunoscută pentru tunsoarea ei neschimbată și culoarea părului de un blond strălucitor. 

Jennifer Aniston s-a remarcat mereu printr-un stil impecabil. Ea nu este adepta ținutelor extravagante. Alegerile ei vestimentare au fost mereu apreciate de critici. Rochiile în culori pastelate sau în tonuri uni i-au sporit mereu farmecul. 



Vezi mai multe imagini în galeria foto

Sursă foto: Getty Images

Urmărește și: Profil de celebritate - Jennifer Aniston

 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni