• PRO TV
  • Motivul pentru care Angelina Jolie este însoțită mereu de copiii ei la cumpărături

Motivul pentru care Angelina Jolie este însoțită mereu de copiii ei la cumpărături

Motivul pentru care Angelina Jolie este însoțită mereu de copiii ei la cumpărături

Fotografiile cu Angelina Jolie, care face cumpărături în supermarketuri cu copiii ei, apar frecvent în mass-media. Pentru paparazzi, este poate cel mai bun prilej de a surprinde celebra familie împreună, mai ales că actrița nu-și expune viața pe rețelele de socializare. Care este totuși motivul pentru care Angelina este mereu însoțită de copiii ei atunci când merge la shopping.

Angelina Jolie este mama a șase copii, trei dintre ei sunt biologici și trei sunt adoptați. Actrița l-a adoptat pe fiul cel mare Maddox înainte de căsătoria cu Pitt, în 2002. A urmat apoi Zahara, în 2005. Fata s-a născut în Etiopia și a devenit orfană după moartea mamei sale infectate cu HIV. 

În 2006, s-a născut prima fiică biologică a lui Angelina și Brad, fiind numită Shiloh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jolie pitt (@jolie_.pitt)

Un an mai târziu, Jolie și Pitt au adoptat un băiat de trei ani, în sudul Vietnamului, pe Pax Thien. 

În 2008, actrița a născut gemenii Vivienne și Knox.

După divorțul celebrului cuplu, toți copiii au rămas să locuiască cu mama lor. Uneori Angelina apare în public cu toți copiii ei, dar cel mai des este văzută în magazine, în compania lui Shiloh și Zahara, fiicele cele mai mari, în vârstă acum de 14, respectiv 16 ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @famouskids_insta

Mulți se întreabă de ce vedeta este însoțită adesea de copiii ei la magazin și face achiziții pe cont propriu. Motivul este cât se poate de banal. Într-un interviu,  Angelina le-a spus jurnaliștilor că, deși își permite să angajeze pe cineva pentru a face cumpărături, îi place să o facă singură. Mai mult, actrița spune că shoppingul este o oportunitate foarte bună de a comunica cu fiicele ei. Îi place în mod special să le ia pe Zahara și Shilo cu ea, deoarece ambele fete sunt adolescente și îi pot oferi deja sfaturi cu privire la necesitatea achiziționării unui obiect. 
O sursă aproapiată familiei a mai declarat că Agelina nu vrea să-și țină copiii într-un balon. În opinia ei, copiii ar trebui să se obișnuiască cu o viață simplă, la fel ca cea a oamenilor obișnuiți. 

Surstă foto: Getty Images, Instagram 

Vezi și: Șef sub acoperire - Sezonul 2, Ediția 2

 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni