• PRO TV
  • Barack Obama s-a apucat de podcasturi după succesul de la Oscar cu documentarul American Factory

Barack Obama s-a apucat de podcasturi după succesul de la Oscar cu documentarul American Factory

Barack Obama s-a apucat de podcasturi după succesul de la Oscar cu documentarul American Factory

Fostul președinte american s-a reprofilat după ce și-a încheiat mandatele la Casa Albă. Barack Obama a demarat o serie de podcasturi găzduite de Spotify.

Barack Obama și-a încheiat al doilea mandat de președinte al SUA în ianuarie 2017 și, doi ani mai târziu, a semnat un contract substanțial cu Netflix pentru realizarea de filme și documentare care să distreze și să informeze, deopotrivă, populația. 

În urma acestei colaborări, soții Obama au reușit să producă documentarul American Factory, distins cu Oscar la secțiunea documentare în februarie 2020.

Acum, Barack Obama face echipă cu Bruce Springsteen în podcastul Renegades: Born in the USA, care poate fi ascultat pe Spotify. Seria de 8 episoade prezintă discuțiile pe care cei doi prieteni le poartă pe teme precum orașul natal, modelele de urmat pentru tineri, divizarea societății americane contemporane. 

Podcastul este realizat prin compania de producție a soților Obama, Higher Ground, și este parte a înțelegerii semnate în 2019, scrie foxnews.com.

Barack Obama (59 de ani) a fost primul președinte de culoare al Statelor Unite ale Americii. A preluat primul mandat în ianuarie 2009 de la George W. Bush și i-a predat ștafeta lui Donald Trump în ianuarie 2017.

Fotografii: Getty Images/YouTube

Vezi și VIDEO: Femeile și problemele lor zilnice

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni