Barack Obama a ajuns în topul Billboard, deși nimeni nu-l știa drept cântăreț

Barack Obama a ajuns în topul Billboard, deși nimeni nu-l știa drept cântăreț
Citeste mai mult despre: Barack Obama, Hamilton, topul Billboard,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Ianuarie 2019
Fostul președinte al SUA, Barack Obama, figurează în topul Billboard Hot R&B Songs alături de doi muzicieni cu care a colaborat la o piesă.

Piesa One Last Time (44 Remix), lansată de Christopher Jackson, Barack Obama și BeBe Winans, a aterizat direct pe locul 22 în topul Billboard Hot R&B Songs, la început de an. Melodia este un remix al unui cântec din celebrul musical Hamilton, piesă de teatru compusă de Lin-Manuel Miranda. În cadrul piesei, Barack Obama rostește câteva replici pe fundal sonor, care reprezintă discursul de rămas bun al lui George Washington. Ascultă piesa mai jos!

Citește și

Melodia, care a fost lansată în scop caritabil, beneficiază de sprijinul actorului și cântărețului american Christopher Jackson și al cântărețului de muzică gospel BeBe Winans.

Nu e prima dată când fostul președinte american ajunge în topurile muzicale de peste Ocean fără a avea o carieră în muzică. Anterior, Obama a apărut în hitul A moment in history: The inauguration of Barack Obama, care a ajuns până pe locul 6 în topul vânzărilor TV DVD.

Mai mult, cântecul Pop Off, semnat JX Cannon, a ajuns pe locul 10 în același clasament Billboard. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies