• PRO TV
  • Alex Bodi, cadou surprinzător pentru Daria Radionova de Dragobete. Ce a primit frumoasa rusoaică

Alex Bodi, cadou surprinzător pentru Daria Radionova de Dragobete. Ce a primit frumoasa rusoaică

Alex Bodi, cadou surprinzător pentru Daria Radionova de Dragobete. Ce a primit frumoasa rusoaică

Ziua de Dragobete a fost una specială și sărbătorită de noul cuplu din showbiz Alex Bodi și Daria Radionova. Afaceristul i-a oferit un cadou pe cinste, iar rusoaica nu a ezitat să îl arate fanilor de pe Instagram.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că nu a zdruncinat relația pe care o are afaceristul cu Daria Radionova. Cei doi par foarte îndrăgostiți și atașați unul de celălalt. Cei doi au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților, dar și Dragobetele, iar în ambele zile speciale rusoaica a fost surprinsă de Bodi cu diverse cadouri. 

De Ziua îndrăgostiților, Daria a primit un inel scump cu diamante și s-a speculat că Bodi ar fi cerut-o în căsătorie. De Dragobete, afaceristul i-a oferit o inimioară cu fotografia lor, o sticlă de vin inscripționată cu un mesaj de dragoste, dar și un buchet superb de flori.


 

Daria Radionova a crescut în Republica Moldova, dar se trage dintr-o familie de ruși. De mai mulți ani, tânăra s-a stabilit în Marea Britanie. Acolo conduce două afaceri profitabile, un magazin cu îmbrăcăminte de lux și un salon de frumusețe. Inițial, Daria a venit în Regatul Unit pentru a-și continua studiile la universitate, fiind susținută de familia ei înstărită.

Sursă foto: Instagram Daria Radionova

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni