• PRO TV
  • Voltaj a lansat videoclipul piesei „Doar pentru ea”

Voltaj a lansat videoclipul piesei „Doar pentru ea”

Voltaj a lansat videoclipul piesei „Doar pentru ea”

Voltaj își surprinde publicul cu unul dintre cele mai emoționante videoclipuri lansate vreodată. După ce au cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, trupa lansează mult așteptatul videoclip al piesei.

Single-ul manifest destinat celor care recunosc că iubirea este cea care le dă speranță și scoate la suprafață tot ce e mai bun din ei este completat acum de acest clip sensibil, romantic, regizat de către Roman Burlaca.  

„Piesa «Doar pentru ea» e o declarație sinceră de dragoste, o piesă inspirată de jumătățile noastre, în momente în care eram departe de ele. După căutări îndelungate, credem că am găsit scenariul și regizorul care să poată surprinde în imagini ce am dorit noi să transmitem prin muzică. Suntem foarte încântați de ce a ieșit, Roman Burlaca, regizorul videoclipului, înțelegând foarte bine ce ne-am dorit. Și nu era un moment mai potrivit pentru lansare, decât de Dragobete! Sperăm să ajungă emoția muzicii și a imaginilor la sufletul tuturor celor care vor vedea acest videoclip", mărturisește Călin Goia.

Compus de Voltaj, single-ul este o declarație de iubire sinceră „doar pentru ea",  cea care l-a învățat din nou să iubească, cea care l-a făcut să îi bată inima la unison cu a ei și care i-a arătat că fericirea există. Când iubirea își face apariția, totul se transformă și fiecare moment petrecut împreună este unic, iar clipul redă prin imagini esența acestei povești a doi îndrăgostiți ce se privesc cu aceeași iubire ca în prima zi.

Vezi și: A terminat Minecraft într-o oră ca să câștige Manhunt Challenge! - Gannicus & Skaaro - (Gen Session) – episodul 19

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni