• PRO TV
  • Mihai Bobonete și-a ales „Baba” din martie. Incredibil cât de sexy este

Mihai Bobonete și-a ales „Baba” din martie. Incredibil cât de sexy este

Mihai Bobonete și-a ales „Baba” din martie. Incredibil cât de sexy este

Mihai Bobonete a început primăvara cum o face orice om gospodar și cu gândul la tradițiile din străbuni: cu alegerea babei din martie. Comediantul are și un mesaj pentru Mădălina Ghenea.

Mihai Bobonete i-a declarat iubire veșnică Monicăi Bellucci, actrița de 56 de ani care încă îi înmoaie inima chiar și dintr-o fotografie. Comediantul i-a transmis un mesaj și fotomodelului Mădălina Ghenea, căreia i-a scris că va prelua ștafeta de la Bellucci atunci când va crește mare.

Baba Mea again...and again forever! @monicabellucciofficiel. Scuze @officialmadalinaghenea, dar încă nu te încadrezi dar promit că peste 20 de ani, cu tine încep postarea!”, a scris comediantul în dreptul unei fotografii în care Monica Bellucci e mai mult decât sexy.


Prietenii și admiratorii lui Mihai Bobonete au comentat intens postarea acestuia și s-au întrecut în mesaje amuzante, cum e acesta:

Am auzit că postează și Monica poză cu Bobonete și zice Știucu meu, now and mereu”.

Eu zic că se încadrează bine românca noastră, chiar dacă îmi vine să mă apuc de fumat”, a comentat alt admirator.

Ce e cu Babele astea la noi?

Conform tradiţiei, babele sunt personaje ale mitologiei populare româneşti, care apar la începutul lunii martie pentru a vesti venirea primăverii. O legendă veche spune că Baba Dochia, responsabilă cu aducerea iernii, începe să-şi dea jos din cele 9 cojoace, câte unul în fiecare zi. Astfel, vremea se încălzește pe măsură ce înaintăm în luna martie, iar natura revine la viață.

„Babele” este o tradiţie românească și presupune alegerea unei date cuprinse între 1 și 9 martie. Fiecare dintre aceste date corespunde unei „babe”, iar tradiția spune că firea omului în anul respectiv va fi asemeni zilei/bebei pe care el și-o alege.

Fotografii: PRO TV

Cannoli - Dulcele pe care fetele îl adoră

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni