• PRO TV
  • Motivul pentru care Kim Kardashian s-a despărțit de Kanye West! Ce a scris în formularul de divorț

Motivul pentru care Kim Kardashian s-a despărțit de Kanye West! Ce a scris în formularul de divorț

Motivul pentru care Kim Kardashian s-a despărțit de Kanye West! Ce a scris în formularul de divorț

În ultima săptămână din luna februarie, presa din Statele Unite a dezvăluit că despărțirea dintre Kim Kardashian și Kanye West este aproape finalizată, urmând ca vedetele să divorțeze oficial în curând.

Chiar dacă inițial nu au apărut prea multe informații în presa din întreaga lume, despre divorțul celor doi se vorbea de mult timp. Acum, însă, la început de martie, jurnaliștii din Marea Britanie afirmă că au intrat în posesia formularului de divorț pe care l-a completat Kim Kardashian.

Potrivit celor de la „The Sun”, punctul cuminant al certurilor celor două vedete a avut loc anul trecut, iar motivul este unul considerat de mulți banal: Kim Kardashian și Kanye West nu au putut să cadă de acord asupra locului în care să își petreacă vacanța!

Acela se pare că a fost momentul în care Kim Kardashian a decis să nu mai continue relația cu artistul Kanye West, astfel că după câteva luni de la ceartă, mai exact pe 19 februarie 2021, ea a depus actele de divorț, afirmând că mariajul lor nu mai poate continua din cauza unor diferențe ireconciliabile.

foto: Getty Images

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Rodica Mandache, despre aventura departe de ochii lumii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni