• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu Jessica Alves după operația de schimbare de sex: ”Nu știu cum să gestionez asta”

Ce s-a întâmplat cu Jessica Alves după operația de schimbare de sex: ”Nu știu cum să gestionez asta”

Ce s-a întâmplat cu Jessica Alves după operația de schimbare de sex: ”Nu știu cum să gestionez asta”

Jessica Alves a făcut o dezvăluire inedită la doar câteva zile după ce a anunțat că a trecut printr-o operație de schimbare de sex. 

Starul de 37 de ani a explicat că i s-au oferit 15.000 de lire sterline din partea unui bărbat pentru a-și pierde virginitatea cu el. 

De curând, Jessica a postat pe Instastory o imagine în care apare nud, cu părțile intime acoperite de stickere și un mesaj prin care explica ce i se întâmplă.

”Am făcut această poză pentru că mulți bărbați îmi trimit mesaje și nu știu cum să gestionez asta. Unii mi-au oferit și bani. Unul chiar 15.000 de lire. Niciodată nu mi-aș vinde corpul, caut dragoste, nu bani”, a spus Jessica. 

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor din Bangkok și și-a făcut operație de schimbare de sex. "Nu mă pot opri din a mă uita la vaginul", a mărturisit Jessica Alves care este încântată de rezultatele operației de schimbare de sex, aceasta jurându-și că viața ei abia acum începe, scrie dailymail.co.uk.

Cheltuind peste 700.000 de lire pe operații plastice, Jessica spune că mai vrea să-și facă intervenții. "Mai am nevoie de încă două operații. Nu sunt mulțumită de sânii mei, trebuie să-mi schimb implanturile și încă alte câteva chestii pe lângă. Un singur lucru vreau să zic, anume că să fii femeie e uimitor."

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andra Gogan: „... a fost o decizie proastă!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni