• PRO TV
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagine într-o ipostază incendiară. Ce au remarcat fanii celor doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagine într-o ipostază incendiară. Ce au remarcat fanii celor doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagine într-o ipostază incendiară. Ce au remarcat fanii celor doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi nu ezită să le împărtășească fanilor momente din viața lor.

Frumoasa cântăreață a postat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de iubitul ei, în timp ce se relaxau la piscină.

Fanii au fost încântați sp vadă o asemenea fotografie cu cei doi, însă au fost și câțiva care nu au agreat gestul acestora.

”Ce rost își au astfel de poze? Intimitatea unei relații ar trebui să fie sfântă”, ”Astfel de poze intime nu își au locul pe rețelele de socializare”, ”Mai lăsați și voi o umbră de mister” sunt o parte dintre comentariile acide lăsate la imaginea care a strâns peste 32.000 de like-uri într-un timp foarte scurt. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi postează foarte des pe rețelele sociale imagini în care apar împreună și par foarte fericiți unul alături de celălalt.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Vezi și: Cele mai tari farse de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni