• PRO TV
  • Dorian Popa, despre relația tensionată avută cu tatăl lui: „Nu pot să-l iert”

Dorian Popa, despre relația tensionată avută cu tatăl lui: „Nu pot să-l iert”

Dorian Popa, despre relația tensionată avută cu tatăl lui: „Nu pot să-l iert”

Dorian Popa a fost invitatul episodului 2 al podcastului „Acasă la Măruță”, unde a vorbit pe larg despre viața sa de familie. Un punct sensibil a fost atins când a venit vorba despre tatăl lui, cu care a avut o relație extrem de tensionată.

Vloggerul a vorbit deschis despre o parte întunecată a vieții sale de familie, dezvăluind că nu l-a iertat încă pe tatăl lui. Dorian Popa a dezvăluit că tatăl lui a fost genul de bărbat care își terorizează soția, deși nu a apelat niciodată la violența fizică.

Violență fizică nu a existat. Pentru asta, pot spune că îl respect, pentru că mi se pare ultima formă de degradare a ideii de familie”, a spus Dorian.

Tatăl său a murit chiar când el începuse să aibă succes în serialele Pariu cu Viața și Lala Band. Atunci, a primit un mesaj de la părintele său, însă un mesaj care nu l-a mulțumit deloc pe vlogger, fiindcă era banal.

„Felicitări, bravo... Stai puțin! Îți mulțumesc că mă feliciți, îi mulțumesc și eu lui Dumnezeu, în fiecare zi, pentru ceea ce am primit, dar hai să ne rezolvăm lucrurile din trecut, care ne dor, care ne apasă!”, a spus Dorian.


Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Cătălin Măruță a vrut să știe dacă nu cumva, peste ani, i-a părut rău că nu a fost la înmormântarea tatălui său. 

Sper să nu generez un val de hate și un val de oameni care să mă judece, dar, din păcate nu-mi pare rău. Sper ca Dumnezeu să-mi arate dacă greșesc, pentru că sunt extrem de credincios. Se spune că după ce se duc, oamenii trebuie iertați. Nu pot să-l iert. Nu pot să-l iert și e o mare durere în sufletul meu atunci când spun chestia asta”, a dezvăluit Dorian Popa, recunoscând că a pierdut multe nopți gândindu-se dacă va fi pedepsit de Dumnezeu dacă are astfel de sentimente față de tatăl lui.

Vezi podcastul complet mai jos!

În același timp, Dorian spune că o apreciază enorm pe mama lui pentru că a avut tăria și curajul de a-l ierta pe bărbatul care i-a făcut viața un calvar.

O apreciez pentru că poate să facă asta, pentru că e un lucru uriaș. Dacă ea a putrut să-l ierte, și eu nu, e un lucru rău despre mine. Pentru că eu n-am suferit cât a suferit ea, imaginează-ți, eu am suferit indirect, până la urmă. Eu n-am putut să-l iert pentru că, nu știu, cred că e mai dureros să vadă un copil ce i se întâmplă mamei lui, decât un cuplu, știi, râca din cuplu”, a spus Dorian Popa, subliniind că, poate, acest episod din viața lui l-a ajutat să fie un om bun și mai atent la „energiile pe care le lasă în urma lui”.


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Fotografii: YouTube/@eusuntdorian

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni