• PRO TV
  • Sylvester Stallone, nostalgic după perioada sa de glorie. Cum se antrena în tinerețe, când ridica lejer peste 100 de kg

Sylvester Stallone, nostalgic după perioada sa de glorie. Cum se antrena în tinerețe, când ridica lejer peste 100 de kg

Sylvester Stallone, nostalgic după perioada sa de glorie. Cum se antrena în tinerețe, când ridica lejer peste 100 de kg

În vârstă de 74 de ani, Sylvester Stallone este nostalgic după perioada sa de glorie, când numele său era asociat cu cel al personajului interpretat de el - Rocky Balboa. Puțini știu însă cum arăta starul de la Hollywood înainte de a deveni foarte popular și cum se antrena, pentru a deveni ulterior un exemplu pentru mulți tineri. 

Sylvester Stallone a creat o istorie cu rolurile sale în filme de acțiune precum Rocky, Rambo sau Creed. Cu aproximativ 10 ani înainte de a-i da viață personajului Rocky Balboa, pe care însuși Sly l-a inventat în 1975, actorul se antrena constant, având un fizic de invidiat. Nici el nu bănuia că acest lucru îl va ajuta mai târziu, pentru un rol de excepție. 

Recent, Stallone a publicat pe contul său de Instagram o fotografie de pe vremea când avea 19 ani. În imagine, tânărul Sylvester îl ține ridicat deasupra capului pe un bărbat, ca pe o halteră. 

Un prieten bun mi-a trimis această fotografie veche de pe când aveam 19 ani. Amuzant, când nu puteam merge la o sală de gimnastică, ridicam orice doar ca să mă antrenez! O nebunie, nu?” a scris actorul în dreptul fotografiei. 
 

Cu o altă postare, Stallone vrea să le amintească fanilor săi de scena memorabilă din Rocky 3, mai exact de lupta dintre  Rocky și Thunderlips ( Hulk Hogan). Spre finalul meciului, Sly îl ridică pe Hulk în sus, care era vizibil mult mai masiv decât el. 

Amuzant, după postarea de ieri, când aveam 19 ani, cine își putea imagina că 16 ani mai târziu îl voi ridica pe incredibilul Hulk Hogan, care avea peste 310 Pounds (140 de kg). Hulk dă cele mai exacte lovituri pe care le-am întâlnit vreodată. Mare atlet”, a scris actorul. 

Iată mai jos câteva secvențe din acel meci. 

 

Cele mai noi filme în care joacă Sylvester Stallone sunt: Samaritan (2021), The Suicide Squad (2021) și The Expendables 4 (2022). 

Sursă foto: Getty Images, Instagram: officialslystallone

Vezi și:Locul special din care Will Smith mănâncă floricele


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni