• PRO TV
  • Ștefan Mandachi, răspuns surprinzător la întrebarea: "vrei să candidezi la președinție?"

Ștefan Mandachi, răspuns surprinzător la întrebarea: "vrei să candidezi la președinție?"

Ștefan Mandachi, răspuns surprinzător la întrebarea: "vrei să candidezi la președinție?"

La 35 de ani, e unul dintre antreprenorii de succes ai României, are 1000 de angajați, 20 de mărci înregistrate, e extem de sigur pe el și spune sincer că "aș putea să fiu de la copywriter, la regizor, la șlefuitor de diamante, la coach."

Pentru podcastul  "Acasă la Măruță", Ștefan a vorbit sincer despre cum se realizează visurile, despre cum se acționează și despre ce ai nevoie  ca să crezi în tine. 
 
Una dintre cele mai importante întrebări la care Ștefan răspunde e: " ai vrea să candidezi la președinție?" Mandachi răspunde sincer:

"Impropriu spus ca am apărut deodată. Lumea vede că am apărut în martie 2019, în condițiile în care eu muncesc în afacerea mea din 2021 și din 2013 sunt francizor. În mediul de business sunt cunoscut de ani de zile, dar vulnerabilizarea mi-a adus celebritate.

Sincer, acum sunt vizibil fără să depun diligențe pentru asta.

Nu candidez! Nu am canditat la primărie, la senat, nu m-a interesat. Nu mă interesează politica, aș face foarte multe, aș putea să mut munții, la modul propriu, dar nu îmi dă sens. Pot să fac mai multe din scaunul ăsta. Cum puteam să fac acele fântâni în Africa, dacă făceam asta?

Eu pot să fac, eu nu contest că pot să fac!"   

Antreprenorul a devenit cunoscut după construirea unui metru de autostradă și după inițierea mișcării #șîeu.
Ștefan Mandachi a fost Șef sub acoperite, în prima ediție a noului sezon a emisiunii de la PRO TV.

Ediția a fost lider absolut de audiență și a înregistrat o medie de 9,3 puncte de rating și 27.0% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA 


 

FOTO: ȘTEFAN MANDACHI FACEBOOK / PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni