• PRO TV
  • În România, 1 din 4 cupluri divorțează. Este știința răspunsul pentru a combate acest rezultat?

În România, 1 din 4 cupluri divorțează. Este știința răspunsul pentru a combate acest rezultat?

În România, 1 din 4 cupluri divorțează. Este știința răspunsul pentru a combate acest rezultat?

Divorțul nu mai este de mult timp un subiect tabu, iar dacă este să ne luăm după statisticile din ultimii ani a devenit chiar un trend atât peste hotare, cât și în România. Pentru cei care încă mai cred în suflete-pereche, PRO TV pregătește un show experiment cu totul special. Un show în care știința te va ajuta să-ți găsești jumătatea. 

Potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS), în anul 2017 numărul divorţurilor a ajuns la 31.147, în creştere comparativ cu anul 2016. În 1990 se înregistra un divorţ la fiecare şase căsătorii, în vreme ce în 2017 s-a ajuns la un divorţ la fiecare 4,6 căsătorii.

Majoritatea celor divorţaţi s-au aflat la prima experienţă: peste 90% atât în cazul femeilor, cât şi în cazul bărbaţilor. Cele mai multe divorţuri s-au înregistrat în mediul urban, iar grupa de medie cu cea mai mare rată a fost cea cuprinsă între 35 şi 39 de ani. În medie, divorţul apare cu cea mai mare frecvenţă în rândul bărbaţilor şi femeilor din grupa de vârstă 35-39 ani, urmată în cazul femeilor de grupa de vârstă 30-34 ani şi de grupa de vârstă 40-44 de ani în cazul bărbaţilor.

Cum îți dai seamă că el/ea este alesul/aleasa? Și dacă simți fiorii dragostei prin tot corpul, de ce ajungi mai târziu într-o sală de judecată sau în fața notarului? Cum poți ști că vei rămâne alături de omul de lângă tine pentru tot restul vieții? Poate știința să ajute în găsirea iubirii? Noi zicem că da și te invităm să te înscrii la castingul care ți-ar putea schimba definitiv viața. 

Dacă te numeri printre cei care încă își caută sufletul pereche, ai ajuns unde trebuie. PRO TV dă startul înscrierilor într-un show experiment ce are la bază formula științifică perfectă pentru a-ți găsi jumătatea.

Ce căutăm? Bărbați și femei, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, din toată țara, care să-și dorească să intre într-o relație serioasă. 

Accesează pagina http://inscrierishow.protv.ro/  pentru înscrieri sau apelează numărul de telefon 0751.121.806

Iubirea e o știință!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni