• PRO TV
  • Răspunsul lui Tzancă Uraganu, după ce Lucian Mîndruță l-a rugat să salveze campania de vaccinare: „Facem hit”

Răspunsul lui Tzancă Uraganu, după ce Lucian Mîndruță l-a rugat să salveze campania de vaccinare: „Facem hit”

Răspunsul lui Tzancă Uraganu, după ce Lucian Mîndruță l-a rugat să salveze campania de vaccinare: „Facem hit”

Tzancă Uraganu a accept provocarea lui Lucian Mîndruță, după ce jurnalistul i-a cerut să salveze campania de vaccinare anti-COVID-19.

În urmă cu câteva zile, Lucian Mîndruță a postat un mesaj pe Facebook în care îl roagă pe manelistul Tzancă Uraganu să facă o manea dedicată campaniei de vaccinare: “În atenția dlui Tzancă Uraganu. Apel public: Bună ziua. Nu mă cunoașteți, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe YouTube că sunteți capabil să ajungeți la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da' fără vlagă. N-au mușchi la limbă. Ce vreau să vă rog: Nu vreți să va ocupați dvs, domnu' Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și dl. Selly va ascultă. Faceți, dom'le o manea! Ceva simplu”, a fost mesajul jurnalistului.

Reacția lui Tzancă Uraganu nu a întârziat să apară, iar răspunsul lui este total suprinzător: ”N-a vorbit rău domnul Lucian! Marius de la Focșani, eu zic să facem hit despre vaccinări”, a scris manelistul pe contul său de Facebook.

Fericit că a primit un răspuns pozitiv de la Tzancă, Lucian Mîndruță a declarat tot pe rețelele sociale că o să-l sprijine și că o să-i distribuie maneaua: ”Acum câteva zile făceam un apel la Tzancă Uraganu să compună o piesă pro-vaccinare. Mi-a răspuns că se apucă de lucru. Și i-am promis și eu că îi dau share din toate puterile (nu că ar avea nevoie). Acum aștept cu urechile ciulite”.

Sursă foto: Facebook Lucian Mîndruță / Instagram Tzancă Uraganu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni