• PRO TV
  • DMX a fost înmormântat în New York, iar mii de fani au încercat să-l vadă pe rapper pentru ultima dată

DMX a fost înmormântat în New York, iar mii de fani au încercat să-l vadă pe rapper pentru ultima dată

DMX a fost înmormântat în New York, iar mii de fani au încercat să-l vadă pe rapper pentru ultima dată

Earl Simmons, care a cunoscut celebritatea în muzică sub numele DMX, a fost condus pe ultimul drum duminică, la New York. Mii de fani au venit să-și ia rămas bun de la rapperul de 50 de ani, care s-a stins din viață la 9 aprilie.

Familia lui DMX a organizat, duminică, un eveniment privat de comemorare a artistului, după ce sâmbătă le-a permis fanilor să vină în număr mare, la o sală de sport din New York, pentru a-și lua rămas bun de la idolul lor.

Rapperul a fost condus pe ultimul drum de prieteni și familie, după o slujbă care a avut loc la o biserică creștină din metropola americană. Ceremonia solemnă a fost transmisă live pe YouTube, iar fanii i-au putut aduce un ultim omagiu din stradă.

Mii de oameni au trecut prin dreptul Centrului Cultural Creștin din New York pentru a-și lua rămas bun de la idolul lor.

FOTO: Profimediaimages.ro

Cu o zi în urmă, familia rapperului a adunat mii de oameni laolaltă la sala de sport Barclays Center pentru o ceremonie dedicată lui DMX. Fanii nu l-au uitat și au făcut spectacol în amintirea lui. Vezi GALERIA FOTO de mai jos!FOTO: Profimediaimages.ro

Gestul frumos al lui Kanye West

Kanye West a fost la ceremonia privată și nu a ieșit în evidență. Însă, rapperul a reușit să strângă peste un milion de dolari pentru familia lui DMX. Artistul a convins Balenciaga să se asocieze cu brandul său, Yeezy, pentru a scoate pe piață o colecție limitată de hanorace cu chipul lui DMX.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DMX (@dmx)


Toate articolele vestimentare s-au vândut în 24 de ore, iar suma care s-a strâns – un milion de dolari – a ajuns la familia regretatului artist rap.

DMX s-a stins din viață la 9 aprilie 2021, în urma complicațiilor apărute după infarctul suferit la 2 aprilie.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni