• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo schimba scutece! Mama baietelului este chelnerita! FOTO

Cristiano Ronaldo schimba scutece! Mama baietelului este chelnerita! FOTO

Cristiano Ronaldo schimba scutece! Mama baietelului este chelnerita! FOTO

Dupa cum dezvaluie cotidianul “Sunday Mirror”, astrul fotbalului portughez, Cristiano Ronaldo, a sedus-o pe mama baietelului sau, o modesta chelnerita americana, intr-un restaurant, iar acum ea a primit 10 milioane de dolari ca sa nu isi divulge identitatea.

Versiunea prezentata in exclusivitate de ziar, releva de un amic al fotbalistului, sustine ca Ronaldo i-a cerut direct femeii sa se culce cu el si pentru ca ea l-a refuzat initial, Cristiano a desenat pe o fereastra aburita a localului o inima in interiorul careia a scris ”Me, you, kiss”.

Dupa acesta aventura, portughezul a crezut ca nu o va mai intalni niciodata pe femeie, insa dupa ce a ramas gravida, convinsa ca Ronaldo este tatal, aceasta a luat legatura cu Jorge Mendes, agentul fotbalistului.

Cristiano Ronaldo i-a spus imediat mamei lui, Dolores, si surorilor lui, Elma si Catia, ce s-a intamplat, dupa care s-a supus unui test de paternitate, care a demonstrat ca el este tatal copilului pe care urma sa il nasca modesta chelnerita americana.

Prietenul lui Ronaldo a dezvaluit ca fotbalistul de la Real Madrid a fost informat de rezultatul testului chiar in timpul Campionatului mondial din Africa de Sud.

Ronni este un playboy multimilionar, insa in acelasi timp este si un bun fiu. Are o familie traditionala foarte unita si in momentul in care s-a stabilit paternitatea, nu a existat nicio indoiala in privinta a ceea ce urmeaza sa faca”, explica amicul lui Ronaldo.

Se pare ca, dupa cum publica “Sunday Mirror”, mama baietelului a primit 10 milioane de dolari pentru a nu-si dezvalui identitatea si pentru a-i incredinta fotbalistului baietelul abia nascut.

Cristiano Ronaldo a anuntat, la inceputul lui iulie, pe conturile lui de Facebook si Twitter ca este tatal unui baietel.

Ronni nu a decis inca daca o va implica si pe mama copilului lui in viata acestuia. Crede ca intr-o buna zi o sa-i spuna copilului sau cine-i este mama. Dolores se gandeste ca daca baietelul va dori, candva, sa afle cine esta mama lui, este important ca aceasta sa aiba bani”, a mai dezvaluit amicul indiscret.

Oare Cristiano Ronaldo ce crede despre aceasta indiscretie a amicului sau?

Paparazzi l-au surprins pe Cristiano Ronaldo impreuna cu mama lui la resedinta familiei, unde a fost dus si baietelul, precum si pe surorile fotbalistului in brate cu bebelusii lor.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni