• PRO TV
  • Monica Bellucci, alături de fiica mai mică, pe platourile de filmare. Cum arată Léonie la 10 ani

Monica Bellucci, alături de fiica mai mică, pe platourile de filmare. Cum arată Léonie la 10 ani

Monica Bellucci, alături de fiica mai mică, pe platourile de filmare. Cum arată Léonie la 10 ani

Monica Bellucci (56 de ani) se mândrește cu două fete frumoase, Deva (16 ani) și Léonie (10 ani), care poartă numele Cassel, după tatăl lor, actorul Vincent Cassel. În urma divorțului actorilor din 2013, fetele au rămas în grija mamei, dar își petrec destul de des timpul și cu noua familie a tatălui lor. 

În timp ce fiica mai mare, Deva Cassel, este deja un nume destul de cunoscut în lumea modei, aceasta semnând un contract important cu brandul Dolce & Gabbana, Léonie apare mai rar în public. Recent însă paparazzi au reușit să o surprindă pe platourile de filmare ale filmului italian  ”La Befana vien di notte 2. Le origini”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru)

Monica Bellucci apare în ținuta personajului pe care îl interpretează - o vrăjitoare bună și o ține de mână pe Léonie, în timp ce discută cu colegii ei.  Se poate observa că fata seamănă foarte bine cu sora ei mai mare Deva Cassel, dar și cu mama ei.  (vezi galeria foto)

Într-un interviu recent, Bellucci a vorbit despre maternitate. Actrița a recunoscut că își consideră fiicele o prioritate majoră în viața ei și, de asemenea, spune că odată cu nașterea fetelor a descoperit pentru ea noi fațete ale feminității.Sursă foto: Getty Images, Instagram 

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Dacă o zic pe asta, chiar iese scandal de presă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni