• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare în dormitor. Ce mesaj i-a transmis Mihai Bobonete

Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare în dormitor. Ce mesaj i-a transmis Mihai Bobonete

Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare în dormitor. Ce mesaj i-a transmis Mihai Bobonete

Cu fiecare apariție pe Instagram, Mădălina Ghenea adună mii de like-uri și mesaje admirative din partea urmăritorilor. Conștientă de sex-appealul ei, modelul caută să pozeze în cele mai senzuale ipostaze. 

De această dată, frumoasa olteancă a fost fotografiată în dormitor, fiind îmbrăcată într-o rochie de tricot cu un decolteu generos. Seria de imagini i-a atras atenția și actorului Mihai Bobonete, care i-a lăsat un mesaj amuzant. 

”Sărut mâna! Dacă veniți prin Deltă, să luați un fâș mai gros că încă nu e vreme de tricotul ăla de pe dumneavoastră...atât vrusei să vă spui, în rest multă sănătate că ne mai limpeziți și nouă ochii!, a scris el făcând aluzie la ținuta decoltată a Mădălinei. 
 

În luna martie, Mihai Bobonete a postat un alt mesaj cu referire la femeile din lumea filmului pe care le admiră: 

„Baba Mea again...and again forever! @monicabellucciofficiel. Scuze @officialmadalinaghenea, dar încă nu te încadrezi dar promit că peste 20 de ani, cu tine încep postarea!”, a scris comediantul în dreptul unei fotografii în care Monica Bellucci pozează sexy.


Mădălina a primit alte sute de mesaje, în care admiratorii îi laudă trăsăturile fizice: ” Ești fierbinte”, ”Cea mai frumoasă de pe planetă”, ”O adevărată leoaică!”. 

În prezent, Mădălina Ghenea participă la filmările filmului House of Gucci, unde interpretează rolul celebrei actrițe Sophia Loren

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ officialmadalinaghenea

Vezi și: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni