• PRO TV
  • O tânără a cheltuit 57.000 de euro pentru a se tatua din cap până în picioare! Cine a inspirat-o

O tânără a cheltuit 57.000 de euro pentru a se tatua din cap până în picioare! Cine a inspirat-o

O tânără a cheltuit 57.000 de euro pentru a se tatua din cap până în picioare! Cine a inspirat-o

Juliane Forster, o mamă în vârstă de 33 de ani din Oberndorf (Germania) a uimit întreaga planetă după ce a luat o decizie radicală.

Pasionată de tatuaje, tânăra a decis să își „deseneze” aproape tot corpul, iar la acest lucru a contribuit și unul dintre cei doi fii ai tinerei care este pasionată și de fitness și este considerată de mulți ca fiind o adevărată bombă sexy.

Juliane Forster a dezvăluit în presa din străinătate că s-a tatuat pentru prima dată la vârsta de 18 ani, însă în ultimii ani a cheltuit aproximativ 57.000 de euro pentru a-și face tatuajele care îi plac fiului ei, Constantin, acum în vârstă de 15 ani.

Atunci când avea doar trei ani, băiatul cel mare i-a cerut mamei lui să își tatueze personaje Marvel și DC, Constantin fiind pasionat încă de la o vârstă fragedă de supereroi. Băiatul i-a transmis pasiunea și mamei lui, care a devenit obsedată de acești supereroi, astfel că picioarele Julianei Forster s-au umplut de personaje precum Spider Man, Joker, Thor, Iron Man sau Captain America. Tânăra din Germania se consideră și ea un supererou pentru cei doi copii ai ei și adoră să se uite împreună la producțiile Marvel și DC.

Juliane Forster este și influencer, având pe Instagram peste 160.000 de fani care o urmăresc zilnic și îi apreciază în număr foarte mare postările.

foto: Profimedia Images; Instagram Juliane Forster

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni