• PRO TV
  • "365 DNI" va avea o continuare. Cine sunt actorii care vor juca în partea a doua a celebrei producții

"365 DNI" va avea o continuare. Cine sunt actorii care vor juca în partea a doua a celebrei producții

"365 DNI" va avea o continuare. Cine sunt actorii care vor juca în partea a doua a celebrei producții

Netflix a anunțat că producția "365 DNI" va avea partea de continuare.

Filmul original nu a fost realizat de cei de la Netflix, însă s-a transformat într-un succes internațional după ce a fost difuzat de aceștia în iunie 2020. Producția a fost al patrulea cel mai căutat film al anului pe Google, la nivel global. 

365 DNI, în care joacă Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka, urmărește povestea unei tinere poloneze care este capturată de un gangster sicilian și care îi dă un an să se îndrăgostească de el.

Potrivit Deadline, Michele și Anna-Maria vor juca și în partea a doua a producției, iar Simone Susinna li se va alătura pentru interpretarea personajului Nacho. 

"Laura și Massimo se reunesc, dar noul lor început va fi complicat de familia lui Massimo și de un bărbat misterior care intră în viața Laurei pentru a-i câștiga inima cu orice preț", scrie justjared.com. 

Bartek Cierlica, directorulul de imagine al filmului "365 DNI", a povestit pentru Variety cum au fost gândite și filmate scenele fierbinți. 

"Fiecare scenă de sex din film este diferită. Relația dintre personaje evoluează. Debutează cu teama de necunoscut și tentația. Evoluează la sex și BDSM și se transformă apoi în dragoste", a declarat acesta. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni