• PRO TV
  • Fotografia în care o fetiță se scufundă în beton și poza în care o alta are picioarele foarte lungi! Care e explicația?

Fotografia în care o fetiță se scufundă în beton și poza în care o alta are picioarele foarte lungi! Care e explicația?

Fotografia în care o fetiță se scufundă în beton și poza în care o alta are picioarele foarte lungi! Care e explicația?

Două fotografii cu două fetițe diferite au zăpăcit interetul. 

Într-una, o fetiță îmbrăcată în negru stă în picioare pe o zonă cu iarbă uscată. La prima vedere pare că are picioarele nenatural de lungi și subțiri. După multe controverse, internauții uimiți au realizat că micuța ține în mână o pungă de popocorn cu o culoare foarte asemănătoare cu iarba pe care e fotografiată.


 

În alta poză, cea mai recentă, o mamă și-a fotografiat fiica în parc și a rămas șocată de iluzia optică ce a apărut în imagine. A distribuit-o online pentru a vedea dacă cineva își dă seama ce s-a întâmplat cu adevărat.În imaginea răspândită de mamă, fetița poate fi văzută deasupra nivelului pământului, cu jumătatea inferioară a corpului scufundată în sol.
 
Fotografia a primit aprope 70.000 de aprecieri și nenumărate comentarii de la oameni care mărturisesc că le-a luat mai bine de un minut să își dea seama ce se întâmplă.
 
În cele din urmă, a venit și cineva cu explicația: ”Întregul prim plan al fotografiei este ca un platou ridicat și ea stă în spatele acestuia”.

Iar un alt utilizator a subliniat în mod corect: „Măriți și vedeți umbra capului și a umerilor ei aruncată în stânga jos, de-a lungul vârfului peretelui”.


FOTO: MIRROR.CO.UK  / DNAINDIA.COM

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

Pe Pro Tv Plus poți vedea Miliția modei cu Costi Diță:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni