• PRO TV
  • Ultimele cuvinte ale lui DMX înainte de a muri. Ce i-a spus fostei soții, Tashera Simmons

Ultimele cuvinte ale lui DMX înainte de a muri. Ce i-a spus fostei soții, Tashera Simmons

Ultimele cuvinte ale lui DMX înainte de a muri. Ce i-a spus fostei soții, Tashera Simmons

Tashera Simmons are 4 copii cu rapperul DMX, care s-a stins din viață la 9 aprilie. Femeia a dezvăluit că a fost alături de fostul ei partener pe patul de moarte și că ce i-a spus acesta în ultimele clipă de viață a ajutat-o să treacă mai ușor peste durere.

Earl Simmons (DMX) și fosta soție, Tashera, au 4 copii împreună și toți au venit să-l vadă înainte de a muri. Femeia a dezvăluit că nici acum nu și-au revenit din șocul resimțit la aflarea veștii că tatăl lor nu mai e. 

Totuși, fosta parteneră de viață a lui DMX a dezvăluit că în ultimele momente ale sale, artistul i-a mărturisit că își iubește copiii și că nu îi e frică de moarte.

Obișnuiam să spun că e ceva insensibil, dar chiar cred că acum e într-un loc mai bun, tocmai pentru cuvintele cu care m-a lăsat. Nu i-a fost frică de moarte. De obicei mă deranja asta, dar acum înțeleg”, a spus Tashera Simmons în podcastul People Every Day.

Cu trei săptămâni înainte de a muri, DMX a oferit un interviu interesant despre viața sa privată, dar și despre moștenirea muzicală pe care o lasă în urmă. 

Înainte să plec mă voi uita în urmă, la tot ce am făcut în viață, și îi voi mulțumi lui Dumnezeu pentru fiecare moment”, spune DMX în interviu, afirmație care a alimentat speculațiile că artistul și-a presimțit moartea.

Rapperul era foarte religios și avea o legătură specială cu Divinitatea.

DMX s-a stins din viață la spitalul White Plains din New York, în urma unui infarct survenit pe fondul unei supradoze.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni