• PRO TV
  • Nu ți-ai găsit încă jumătatea? Aplică acum la emisiunea experiment “Căsătoriți pe nevăzute”

Nu ți-ai găsit încă jumătatea? Aplică acum la emisiunea experiment “Căsătoriți pe nevăzute”

Nu ți-ai găsit încă jumătatea? Aplică acum la emisiunea experiment “Căsătoriți pe nevăzute”

Ai încercat totul, dar nu ai găsit încă persoana potrivită pentru căsătorie? Noi îți oferim formula științifică și experții care să îți găsească jumătatatea perfectă, într-un show experiment cum nu s-a mai văzut. 

Cel mai urmărit experiment social al momentului, formatul TV care a schimbat viața multor oameni din toate colțurile lumii, vine la PRO TV, iar tu poți fi parte din el. 

"Căsătoriți pe nevăzute" este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului stării civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart. 

Ești gata pentru pasul cel mare? Dacă da, aplică acum pe https://inscrierishow.protv.ro/ sau la numărul de telefon 0751.121.806 și vei fi cu un pas mai aproape de jumătatea ta. 

Ce căutăm? Bărbați și femei, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, din toată țara, care să-și dorească să intre într-o relație serioasă. 

NU UITA: Iubirea e o știință!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni