• PRO TV
  • Golden Gang, din nou în trending! Cui îi dedică Alex Velea melodia „Bă, de ce ești mincinos?”

Golden Gang, din nou în trending! Cui îi dedică Alex Velea melodia „Bă, de ce ești mincinos?”

Golden Gang, din nou în trending! Cui îi dedică Alex Velea melodia „Bă, de ce ești mincinos?”

Săptămâna trecută, unii dintre artiștii de la Golden Boy Society au fost în centrul atenției, după ce modelul internațional Andre Bîrleanu i-a acuzat că l-au agresat în mijlocul parcului Herăstrău.

„M-au amenințat că mă înjunghie. Cred că erau sub influența unor substanțe. Erau extrem de violenți, credeam că o să fiu înjunghiat în plină stradă”, a spus Andre Bîrleanu în direct în emisiunea „La Măruță”.

Deși nu au negat incidentul, BlvckMatias și Jon Băiat Bun, doi dintre cei acuzați de model, au afirmat că nu l-au agresat pe cel cu care au intrat în conflinct în București.

Acum, la câteva zile după ce scandalul a fost mediatizat, Golden Gang a lansat o melodie care are un videoclip despre care mulți spun că ar putea incita la violență. „Bă, de ce ești mincinos?” este noua piesă lansată de casa de producție a lui Alex Velea, iar în clip artiștii apar cu cuțite și cu săbii în mâini, în timp ce distrug o păpușă de lemn.

Internauții afirmă că melodia a fost scrisă pentru Lino, cel care a decis să se despartă cu scandal în urmă cu mai multe luni de Alex Velea și de Golden Boy Society. Alte persoane au comentat în dreptul clipului de pe YouTube că în melodie ar fi vorba despre Fulgy, fiul Clejanilor, care a fost prins de poliție drogat la volan și a afirmat că nu a fumat substanțe interzise, ci a fost la Alex Velea la studio, acolo unde toată lumea fuma, iar el doar a inhalat fumul.

foto: capturi YouTube

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni