• PRO TV
  • Rihanna, mai sexy ca niciodată! Artista e model pentru propria colecție de lenjerie intimă

Rihanna, mai sexy ca niciodată! Artista e model pentru propria colecție de lenjerie intimă

Rihanna, mai sexy ca niciodată! Artista e model pentru propria colecție de lenjerie intimă

Rihanna nu este doar o artistă desăvârșită, ci și o femeie de afaceri de succes. Artista și-a lansat noua colecție de lenjerie intimă “Savage X Fenty” și și-a promovat articolele sexy așa cum știe ea cel mai bine. 

Mai exact, Riri s-a pozat provocator într-un set format din bikini și sutien, iar imaginile au creat vâlvă printre fani. “M-am gândit trei minute ce aș putea să scriu la poza asta... și nu am găsit nimic”, a scris Rihanna lângă fotografiile care au adunat peste 6,5 milioane de aprecieri în doar câteva ore de la postare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Dacă Rihanna n-a avut nimic de zis, ci doar de arătat, fanii s-au întrecut în comentarii. “Ai rupt Internetul!”, “Regina”, “Ești perfectă”, “De ce nu-ți faci Only Fans?”, “Asta e fata lui Rocky”, “Nu trebuie să mai spui nimic după pozele astea” “Am eu un titlul pentru postarea ta: Cea mai frumoasă femeie din Univers”, i-au transmis internauții, care au observat și că Riri a topit câteva kilograme. 

Rihanna (33 de ani) apare pe coperta Vogue Italia, din luna iunie. Artista a schimbat mai multe ținute sexy la ședința foto și a postat câteva imagini și pentru fanii de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Cântăreața se iubește de câteva luni cu rapperul A$AP Rocky. Cel din urmă este și cel care a confirmat recent relația. Într-un interviu pentru GQ, A$AP Rocky a topit inimile fanilor atunci când a declarat că Riri este “aleasa”.

Pe Riri, rapperul a descris-o ca fiind: “Aleasa”, “Doamna mea” sau “Dragostea vieții mele”. Întrebat cum e să fie într-o relație, artistul a spus: “E atât de bine. Atât de bine atunci când o ai pe cea care trebuie. E aleasa! Știu asta. Face cât un milion de femei”.  A$AP Rocky a vorbit și despre dorința de a-și întemeia o familie. “Cred că aș fi un tată incredibil”, a mai spus artistul, potrivit People.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe VOYO!

EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni