• PRO TV
  • Emily Burghelea, zeci de mii de like-uri pentru o ținută sexy. Cum a ieșit la plimbare cu rolele

Emily Burghelea, zeci de mii de like-uri pentru o ținută sexy. Cum a ieșit la plimbare cu rolele

Emily Burghelea, zeci de mii de like-uri pentru o ținută sexy. Cum a ieșit la plimbare cu rolele

Au trecut doar două luni de la nașterea fetiței sale, dar Emily Burghelea s-a refăcut perfect și se bucură de o siluetă de invidiat. Ce-i drept, fosta asistentă TV nu stă locului nicio clipă, reluându-și antrenamentele la sală și participând la diverse evenimente. 

Emily Burghelea și-a cucerit fanii cu energia ei pozitivă pe care o transmite pe rețelele sociale. De când a devenit mămică, Emily îi ține mereu la curent pe urmăritori cu toate evenimentele din viața ei de familie. Ea a spus că își va lua fetița peste tot și se ține de cuvând. Pe lângă plimbările prin parc, o vedem adesea la coafor și restaurante. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily ține mult la condiția sa fizică și nu ratează nicio ocazie de a face sport. Chiar și atunci când iese la alergat sau la o plimbare cu rolele, tânăra mămică este atentă la fiecare detaliu, dorind să arate cât mai sexy. Cu cea mai recentă apariție, ea a adunat peste 20.000 de like-uri. Emily a făcut furori cu un top turcoaz și cu o pereche de pantaloni de blugi scurți, etalându-și picioarele suple și lungi. 

”Mami sexy”, ”Arăți superb, nici nu zici că ai născut, ”Asa mămică să tot fii! Bravo ție fată! Mă bucur pentru tine că ai timp să te îngrijești, ”Ce mămică frumoasă”, ”Superbă din toate punctele de vedere”, au fost doar câteva dintre comentariile de apreciere. 

Sursă foto: emilyburghelea

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni