• PRO TV
  • Viorica și Ioniță de la Clejani, melodie alături de Connect-R! Cum sună „Badgyal”

Viorica și Ioniță de la Clejani, melodie alături de Connect-R! Cum sună „Badgyal”

Viorica și Ioniță de la Clejani, melodie alături de Connect-R! Cum sună „Badgyal”

Familia Clejanilor trece printr-o perioadă nefastă, după ce Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță, a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din cauza consumului excesiv de substanțe interzise.

Totul a început după ce Fulgy ar fi fost la studioul lui Alex Velea pentru a înregistra o melodie, iar când a plecat de acolo a fost oprit în trafic de poliție și a ieșit pozitiv la cannabis.

În mediul online a început apoi un mare scandal în urma căruia fiul Clejanilor a dezvăluit că el nu a consumat droguri, ci persoanele din jurul lui, iar el doar a inhalat, pentru ca mai apoi el să ajungă să afirme că trebuie să se interneze, pentru a scăpa de dependență.

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Ioniță de la Clejani a dezvăluit că Fulgy nu este internat, ci se află singur acasă, iar tot scandalul din ultimele zile a fost creat special de către fiul lor, pentru a se promova.

Cu toate că numele lor este acum legat de un scandal cu droguri, Viorica și Ioniță de la Clejani nu prea au ținut cont de acest lucru și au lansat, alături de Connect-R, o nouă melodie însoțită de videoclip, „Badgyal”, care are unele versuri care le dau apă la moară cârcotașilor: „Adună praf, toată iarba... bagă plinu, ba pe nară trag”.

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni