• PRO TV
  • Smiley și Gina Pistol au decis! Cine vor fi nașii micuței Josephine

Smiley și Gina Pistol au decis! Cine vor fi nașii micuței Josephine

Smiley și Gina Pistol au decis! Cine vor fi nașii micuței Josephine

Gina Pistol a rupt tăcerea și a dezvăluit, în sfârșit, cine vor fi nașii micuței Josephine, după ce au existat numeroase speculații privind acest subiect.

Smiley și Gina Pistol se pregătesc pentru un alt moment important din viața lor, și anume, botezul fiicei lor, Josephine.

Întrebarea pe care și-au pus-o mulți a fost “Cine vor fi nașii micuței?” și iată că Gina Pistol a decis să pună capăt zvonurilor și să dezvăluie cine vor fi părinții spirituali ai fetiței. 

O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. De asemenea, nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a declarat Gina Pistol pentru Impact.ro

Cât despre data când va avea loc botezul, Smiley și Gina nu au vrut să dezvăluie nimic. “Botezul va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a spus Smiley într-un alt interviu

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni