• PRO TV
  • Adela Popescu, în „cea mai sexy” ipostază a ei: „Să n-aud comentarii!”

Adela Popescu, în „cea mai sexy” ipostază a ei: „Să n-aud comentarii!”

Adela Popescu, în „cea mai sexy” ipostază a ei: „Să n-aud comentarii!”

Adela Popescu mai are puțin și naște al treilea copil al ei, așa că a intrat în febra pregătirilor pentru maternitate. Actrița a publicat o serie de poze neretușate de la primele două sarcini, iar una dintre ele este printre preferatele ei.

Adela Popescu și-a amintit de ziua de 11 iunie 2016, când l-a adus pe lume pe Alexandru, primul băiat al familiei. Actrița de 34 de ani a postat pe Instagram mai multe fotografii realizate cu câteva ore înainte de naștere, dar și după fericitul eveniment. 

Actrița nu s-a sfiit să publice și cea mai sexy fotografie cu ea din acea perioadă, poză care a stârnit amintiri dureroase pentru unele mămici.

Cea mai sexi fotografie a mea. Zile întregi am umblat cu varza în sutien. Mi se angorjau des sânii, iar varza este recunoscută pentru efectele ei în lupta cu inflamațiile. Să n-aud comentarii!”, a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Albumul de fotografii a fost apreciat de fanii ei din mediul online, care i-au urat La mulți ani lui Alexandru. 

În decembrie 2018, Adela l-a adus pe lume pe Andrei, pentru ca în ianuarie 2021 să anunțe că barza le va aduce, ei și lui Radu Vâlcan, încă un copil. O lună mai târziu, prezetatoarea de la Vorbește lumea a confirmat că va mai avea un băiat.

Fotografii: @adela_popescu/PRO TV

Vezi și VIDEO: Adela Popescu, 3 luni până la a treia naștere

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni