• PRO TV
  • Francisca, întâlnire neașteptată cu Billy Zane, celebrul actor din „Titanic”

Francisca, întâlnire neașteptată cu Billy Zane, celebrul actor din „Titanic”

Francisca, întâlnire neașteptată cu Billy Zane, celebrul actor din „Titanic”

Francisca, prezentatoarea rubricii Meteo de la Vorbește Lumea, a avut parte de momente frumoase și inedite, asta datorită unei întâlniri la care nu s-ar fi așteptat. Ea l-a cunoscut pe Billy Zane, actorul american care a făcut furori interpretând rolul lui Cal în celebrul film „Titanic”. 

Actorul a venit în București pentru a lucra la cel mai recent film al său, iar finalul filmărilor a fost sărbătorit cu muzică și mâncare tradițională românească la un han din Prahova. În gașca lui Zane a fost și actorul și regizorul Anthony Hickox, iar de la petrecere nu au lipsit Eduard Irimia și soția lui, Oana. Cum cei din urmă sunt nașii Franciscăi, aceasta nu a ratat oportunitatea de a face cunoștință cu faimosul actor și de a-i împărtăși pasiunea pentru muzică și actorie.

„L-am cunoscut prin intermediul nașului mei, Eduard Irimia. Pentru mine a fost o super experiență, ne-a invitat să luăm prânzul alături de el. Nu mă așteptam, a fost foarte drăguț. Ceea ce m-a bucurat a fost că am descoperit că e un om extraordinar, foarte deschis și modest, având în vedere cariera pe care o are și producțiile uriașe în care a jucat”, a mărturisit Francisca. Artista s-a și fotografiat alături de actorul Billy Zane, care a fost într-o dispoziție foarte bună. „Momente minunate alături de marele actor Billy Zane. Mulțumesc, Eduard Irimia pentru această oportunitate”, a scris Francisca pe Instagram.

Se pare că actorul a fost fascinat de cultura românească, a gustat din bucate tradiționale și a dansat pe muzica românească. A surprins toate aceste momente prin intermediul contului său de instagram, unde apare și Francisca în timp ce cântă, semn că artista i-a atras atenția actorului cu vocea ei.

„Am discutat foarte multe cu el. Mi-a povestit despre filme, e venit pentru o producție în România. Regizorul mi-a garantat că la următorul casting sunt avută în vedere. Să sperăm că voi primi un rol fain”, povestește Francisca. 

Billy Zane a ținut să îi transmită și un mesaj cântăreței: „Francisca, îți doresc mult succes în carieră. Ai o voce foarte frumoasă și sunt sigur că ești și o actriță minunată. Sper să ne vedem la Hollywood!”

Pe Francisca o putem vedea, de luni până vineri, de la 10:30, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea

Fotografii: Instagram Francisca

Vezi și VIDEO: Billy Zane, mesaj pentru Francisca de la Vorbește lumea: ,,Mult succes în carieră!”

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni