• PRO TV
  • Sfaturi pentru antreprenori de la Radu Georgescu, invitatul lui Sergiu Biriș în podcastul “Neascultătorii”

Sfaturi pentru antreprenori de la Radu Georgescu, invitatul lui Sergiu Biriș în podcastul “Neascultătorii”

Sfaturi pentru antreprenori de la Radu Georgescu, invitatul lui Sergiu Biriș în podcastul “Neascultătorii”

În cel mai recent episod al podcastului “Neascultătorii”, disponibil pe PRO TV PLUS, Sergiu Biriș îl are ca invitat pe Radu Georgescu, antreprenorul care a fondat 37 de companii. Radu Georgescu este fondator Gecad Ventures și Seedblink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din România. 

Silviu Biriș l-a prezentat pe Radu Georgescu ca fiind cel mai cunoscut antreprenor și investitor în tehnologie din România. Gazda podcastului a spus că SeedBlink a ridicat recent 3 milioane de euro de la investitori într-un timp record. Din aceștia, 1,1 milioane de euro i-au ridicat de pe propria lor platformă, în doar 16 minute de la listare. 

“Am fost curios să aflu mai multe detalii despre SeedBlink și despre ce înseamnă să îți lansezi acolo un proiect și o campanie de atragere de investiție cu succes pentru că îmi doresc să îmi listez și eu startup-ul meu”, spune Silviu Biriș. 

“La Seedblink, startup-urile și companiile vin și discută în principiu cu un deal captain care trebuie să sponsorizeze deal-ul respectiv. Foarte multe nu reușesc să convingă”, a explicat Radu Georgescu. 

Cu o experiență acumulată din 37 de companii fondate ca antreprenor, Radu a dat câteva direcții despre ce ar trebui să facă un start-up ca să atragă bani. 

“Investiția într-un start-up este destul de loterie. Startup-urile, oricât de mult te-ai uita la ele și cât ți-ai da cu presupusul, statistica ne arată că o parte mare mai degrabă ratează. E o loterie dacă investești într-un startup”, a declarat Radu Georgescu.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

"Neascultătorii", podcastul antreprenorilor din tehnologie, este disponibil pe PRO TV Plus!

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni