• PRO TV
  • Columbenii, in lupta pentru custodie! Irinel nu vrea sa-i lase Monicai fetita! VIDEO

Columbenii, in lupta pentru custodie! Irinel nu vrea sa-i lase Monicai fetita! VIDEO

Columbenii, in lupta pentru custodie! Irinel nu vrea sa-i lase Monicai fetita! VIDEO

Irinel Columbeanu a reuntat la masca indiferentei si a declarat vineri dimineata la judecatoria din Buftea ca nu este de acord cu incredintarea custodiei Irinei mamei ei, Monica. Cum era de asteptat, a inceput razboiul dintre cei doi soti!

Neintelegerile dintre mine si Monica au aparut dupa ce Monica a inceput sa vorbeasca prea mult despre viata noastra”, a marturisit Irinel Columbeanu vineri, 25 februarie, la judecatoria din orasul Buftea, unde se judeca in regim de urgenta incredintarea custodiei fetitei lui ai a “scorpiei de la Izvorani”.

Desi cei doi parinti nu au primit citatii, asta nu l-a impiedicat pe Irinel Columbeanu sa se infiinteze la prima ora la judecatoria din Buftea, unde Monica a aparut cu o intarziere de o ora si nu s-a dat jos din masina cu geamuri fumurii.

Irinel Columbeanu a spus transant: “Nu sunt de acord ca fetita sa mearga la Monica. Daca am gresit cu Monica, cu Irina nu vreau sa dau gres”.

Decizia incredintarii provizorii a micutei Irina va fi anuntata luni, 28 februarie, insa Irinel este hotarat sa lupte pentru copilul lui.

Irinel
a dezvaluit ca masina de superfite a Monicai este, de fapt, cumparata pe firma pe care o detine impreuna cu inca sotia lui si ca apartamentul din piata Victoriei in care locuieste aceasta i l-a donat el.

Avocatul de divort al celebritatilor, Catalin Dancu, invitat la “Happy Hour”, editia de vineri, 25 februarie, a precizat ca Monica nu va pune mana pe un sfert din averea lui Irinel Columbeanu nici in visurile ei cele mai frumoase.

De asemenea, avocatul crede ca va fi respinsa ordonanta de urgenta si ca Irinel, prin felul in care se poarta acum, ii transmite Monica mesajul ca deciziile ar fi bine sa le ia impreuna.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni