• PRO TV
  • Loredana lansează o nouă piesă - „Suflet și Trup”! E alături de Jador, Costi, Vali Vijelie și alți artiști

Loredana lansează o nouă piesă - „Suflet și Trup”! E alături de Jador, Costi, Vali Vijelie și alți artiști

Loredana lansează o nouă piesă - „Suflet și Trup”! E alături de Jador, Costi, Vali Vijelie și alți artiști

Loredana, Costi, Jador, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și Ștefan de la Bărbulești lansează un nou hit: „Suflet și Tr

După ce în urmă cu două luni au lansat o poveste muzicală în două părți, „Fericire” și „Bună dimineața”, ce a adunat peste 21 de milioane de vizulizări pe YouTube, Loredana colaborează din nou cu Costi și împreună cu Jador, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și Ștefan de la Bărbulești lansează „Suflet și Trup”.

 
„Acest proiect ar fi trebuit să fie un cadou pentru Jador deoarece eram sigur că el va fi câștigătorul Survivor. «Suflet și Trup» este piesa lui de suflet interpretată alături de artiști de renume precum Loredana, Adi de la Vâlcea, dar și Ștefan de la Bărbulești, despre care am aflat că este preferatul tatălui său. Așadar este un proiect dedicat învingătorului. Toți colegii au răspuns pozitiv acestei colaborări, fapt ce m-a făcut să mă implic foarte mult și să mă bucur de o așa încununare alături de titanii muzicii de petrecere și mai ales, alături de Loredana, diva muzicii din România. Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru și Baboiash sunt cei alături de care mă bucur de acest proiect în care am pus foarte mult suflet!!! Vă pupă Costi FORTZZA", povestește artistul.  

 
Piesa pune în evidență prin versuri iubirea și prețuirea celui drag, cât și momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul timpului. „Suflet și Trup” pune în evidență înainte de toate iubirea și importanța clipelor petrecute împreună. Clipul o are ca protagonistă pe frumoasa Loredana, diva care inspiră prin muzică și stilul ei, alături de cei opt artiști.

FOTO: LOREDANA INSTAGRAM

 
Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro


VEDEȚI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni