• PRO TV
  • (P) Stailer vine cu multiple beneficii pentru bărbații care vor să arate precum vedetele din showbiz

(P) Stailer vine cu multiple beneficii pentru bărbații care vor să arate precum vedetele din showbiz

(P) Stailer vine cu multiple beneficii pentru bărbații care vor să arate precum vedetele din showbiz

Având în vedere că trendurile ultimilor ani au readus mustața și barba în prim-plan, bărbații au ocazia acum să se bucure de servicii oferite de către bărbieri cu experiență, într-o atmosferă cât mai masculină.

Necesitatea în ceea ce privește calitatea serviciilor de hair and beauty a crescut de la an la an, fapt pentru care industria de frumusețe este în continuă dezvoltare.

Cum ajută Stailer afacerile din industria de beauty 

Platforma Stailer vine în ajutorul clienților cât și a oamenilor de afaceri din acest domeniu preluând sarcini care ocupă mult timp, astfel că serviciile devin din ce în ce mai eficiente și calitative.

Stailer are scopul de a gestiona programările pentru orice saloane de cosmetica pentru barbati in Bucuresti oferind posibilitatea de a te programa exclusiv online, astfel că timpul este eficientizat într-un mod inteligent. 

Sezonul petrecerilor s-a deschis de curând astfel că numărul programărilor la saloanele de beauty a crescut cât și stresul personalului din salon, dar și al clienților. 

Și asta pentru că un număr mare de programări telefonice pot duce la întârzieri sau suprapuneri ale programărilor, astfel că timpul este dat peste cap iar calitatea serviciilor scade, rezultând experiențe mai puțin plăcute.

Platforma online Stailer reduce stresul personalului dar și al clienților deoarece programările se realizează foarte rapid online, existând o coordonare și organizare mult mai precisă, scutind astfel clienții de a mai suna la saloane pentru a găsi un loc liber pe scaun. 

În plus, clienții care se programează cu Stailer vor primi notificări și remindere cu detaliile exacte ale programării pentru a limita numărul de întârzieri în special în perioadele solicitante.

Din ce în ce mai mulți bărbați aleg servicii de beauty complete precum tratamente par pentru barbati in Bucuresti, tuns, bărbierit, tratamente faciale, masaje de relaxare, aranjat al bărbii, manichiură sau pensat. 

În acest context, Stailer deține o gamă foarte variată de servicii complexe, atât pentru bărbați cât și pentru femei. 

Afacerile din acest domeniu au de câștigat prin implementarea acestor platforme ce permit o mai bună gestionare a serviciilor cât și a programărilor.

Astfel că numărul de clienți satisfăcuți este în creștere, creând o atmosferă cât mai plăcută în incinta saloanelor de beauty. 

Unde activează Stailer 

Momentan, platforma online Stailer activează în 5 mari orașe din România, respectiv Cluj Napoca, București, Iași, Timișoara și Oradea, fiind așteptată și în celelalte colțuri ale țării. 

Stailer și-a demonstrat eficiența și utilitatea, mai ales în rândul celor care s-au programat cu această platformă, numărul recenziilor pozitive fiind în creștere.

Este o platformă 100% gratuită și poate fi utilizată și fără a-ți crea un cont. 

Te poți programa oricând, la orice oră din zi sau din noapte fără a fi condiționat de nimic.

Industria de beauty este în plină dezvoltare de la an la an, fapt pentru care cei mai mulți dintre clienți optează pentru servicii complexe, fiind mulțumiți de rezultate.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite, accesați pagina stailer.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni