• PRO TV
  • INTERVIU Karmen: „Aș fi ipocrită să spun că nu m-a ajutat în carieră faptul că sunt fiica lui Adrian Minune”

INTERVIU Karmen: „Aș fi ipocrită să spun că nu m-a ajutat în carieră faptul că sunt fiica lui Adrian Minune”

INTERVIU Karmen: „Aș fi ipocrită să spun că nu m-a ajutat în carieră faptul că sunt fiica lui Adrian Minune”

În urmă cu aproximativ o lună, Karmen a lansat o nouă melodie în limba română, „Static”, care vine după mai multe hit-uri cântate în engleză.

Clipul melodiei a adunat pe YouTube până în prezent peste 500.000 de vizualizări, iar acum fiica lui Adrian Minune ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit atât despre carieră, cât și despre familie.

protv.ro: Faci parte dintr-o familie de artiști, iar cel mai cunoscut nume este, fără doar și poate, cel al tatălui tău. Cine crezi că are, de fapt, cea mai bună voce din familie?

Karmen: Cred că fiecare dintre noi are ceva special, al lui. Mă simt norocoasa să mă fi născut într-o familie atât de talentată! 

Te-a ajutat în carieră faptul că ești fiica lui Adrian Minune?

Aș fi ipocrită să spun că nu. Însă tind să cred că am reușit să îmi croiesc un drum al meu în această industrie. Am ales un drum total diferit de cel al tatălui meu și cred că asta m-a ajutat să mă individualizez.

Tu, tatăl tău și sora ta sunteți foarte cunoscuți, însă mama voastră nu apare des în spațiul public. De ce a ales să nu fie în lumina reflectoarelor?

Mama a ales mereu să se implice în creșterea și educația noastră, iar acolo, acasă, în sânul familiei, pentru noi strălucește cel mai mult. Ne susține pe fiecare în parte și face tot ce îi stă în putință ca noi să strălucim cât de bine putem în spațiul public.

De-a lungul timpului ai lansat foarte multe melodii care au ajuns în topuri. Care este cea mai apropiată piesă de sufletul tău?

Cred că melodia mea preferată din repertoriul meu este „You got it”.

Ai spus de nenumărate ori că nu vrei să cânți manele, însă ai făcut o reinterpretare a melodiei „Chef de chef”. Cum ai ajuns să lansezi acea piesă, „Punjabi”?

„Punjabi” a fost omagiul adus muncii tatălui meu, dar printr-o interpretare fresh, adoptată stilului meu muzical.

În ziua de azi, aproape toți artiștii au cel puțin o melodie alături de un cântăreț de manele. Nu crezi, totuși, că ai putea cânta și tu alături de tatăl tău?

Cânt mereu alături de tatăl meu acasă, hahah. În ceea ce privește o melodie lansată în acest sens, cred că fiecare trebuie să facă ce știe cel mai bine, iar eu voi rămâne pe zona în care m-ați cunoscut până acum.

Cum te împarți între viața de mămică și cea de artistă? 

E destul de greu, nu o sa vă mint, însă cred că reușesc să o fac destul de bine. Timpul petrecut alături de fetița mea este foarte important pentru mine și mă implic foarte mult în creșterea și educația ei. Însă, în același timp, încerc să nu neglijez orele petrecute în studio sau muncind la proiectele mele. 

Dacă nu ai fi ales muzică, ce carieră crezi că ai fi urmat? 

Cred că tot ceva artistic, poate pe zona de dans. 

Există ceva ce îți dorești să ai și încă nu ai reușit să obții?

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea în acest moment. Atât eu, cât și familia mea suntem sănătoși, iar mai ales după perioada prin care am trecut cu toții, acest lucru este cel mai important pentru mine.

Ai lansat de curand „Static”, o nouă melodie cu versuri în română. De ce ai revenit la melodii cu versuri în limba maternă? 

„Static” a fost o provocare pentru mine, tocmai pentru că a fost prima în limba română după mult timp. Este o piesă specială pentru mine, iar faptul că îmi pot împărtăși sentimentele în limba română o face să fie cu atât mai aproape de sufletul meu.

Care sunt planurile tale de viitor, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung?

Am pregătit multă muzică pe care abia aștept să o împărtășesc cu voi! În plus, lucrez intens cu Sofi la noul său vlog, dedicat exclusiv copiilor!

foto: PR MediaPro Music

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni