• PRO TV
  • Gianluca Mech, nutriționistul starurilor, despre dieta cu care slăbești sănătos: E o plăcere fără de păcat

Gianluca Mech, nutriționistul starurilor, despre dieta cu care slăbești sănătos: E o plăcere fără de păcat

Gianluca Mech, nutriționistul starurilor, despre dieta cu care slăbești sănătos: E o plăcere fără de păcat

Gianluca Mech e un star internațional pentru mâncarea sănătoasă pe care o recomandă. Staruri de la Hollywood, vedete internaționale, dar și oameni simpli i-au urmat planul alimentar și au slăbit sănătos.

Când vine vorba de kilograme în plus, toată lumea vrea o rețetă salvatoare. Italianul Gianluca Mech și-a construit un nume internațional datorită planului său alimentar confirmat științific. Dieta sa keto e pe placul starurilor datorită echilibrului dintre ceea ce ne place și ceea ce e sănătos.

Cea mai mare greșeală pe care o facem este că suntem ignoranți. Am pierdut noțiunea de mâncare normală și facem des confuzia între mâncarea adevărată și cea care ne aduce confort. Și aici mă refer la dulciuri, hamburgeri, cartofi prăjiți. Mâncarea adevărată, nutritivă, este cea pe care o procuri din natură. Dar azi avem o altă problemă: folosim mai puține calorii decât o făceam în trecut, așa că trebuie să căutăm mâncare care e mai puțin bogată în calorii”, declară Gianluca Mech pentru PROTV.RO.

Nutriționistul a întocmit un plan alimentar care include alimente adevărate, nu doar sărace în carbohidrați, ci și bogate în nutrienți. De aceea e căutat de vedete de pe întreg mapamondul, cum e Sharon Stone.

Ea a folosit unul dintre suplimentele mele și a fost foarte drăguță. Lucrez cu foarte multe VIP-uri care urmeză dieta mea, dar nu pot să vorbesc despre planul lor alimentar fără acordul lor. Uneori o fac ei și pot să spun mai departe. Fostul premier Silvio Berlusconi a declarat că a slăbit 5 kg după ce a folosit dieta mea o săptămână, când se afla la conducerea guvernului”, dezvăluie italianul.

Recent, Ducesa de York, Sarah Ferguson, a vorbit în revista Hello! despre dieta lui Mech, care a ajutat-o să slăbească sănătos.

Gianluca Mech, despre asocierile greșite de alimente

Nutriționistul spune că oamenii moderni fac adesea combinații de alimente care îi împiedică să-și îndeplinească visul de a slăbi sau de a-și păstra greutatea dorită. Gianluca Mech a explicat care sunt cele două ingrediente care ar trebui eliminate din alimentație pentru a slăbi instantaneu. 

Cred că o combinație greșită este să mănânci cartofi cu pâine. Alegeți ori pâinea, ori cartoful, dar eu v-aș sugera să alegeți cartoful! Însă, mai e ceva. În zilele noastre, pâinea nu e făcută doar din făină integrală, ci din făină albă care a fost deja separată de toate fibrele. Astfel, ajunge foarte repede din stomac în sânge și corpul nu are timp să o folosească. Ăsta e un pont pe care îl putem spune tuturor: încercați să evitați făina albă și zahărul și veți începe să slăbiți!”, explică nutriționistul.

Gianluca Mech a fost distins cu Premiul „Ingenious Leader” în cadrul Galei I Success Awards, care a avut loc la Cannes la 9 iulie. 

Citește șiRomâni premiați la Cannes, în cadrul Galei I Success Awards care a fost în direct pe Fashion TV


Oferă servicii gratuite pentru cei care vor să slăbească

Dieta sa keto este căutată de staruri, însă italianul nu se adresează doar vedetelor. Pe site-ul său - www.gianlucamech.com – nutriționistul primește solicitări din partea oricui dorește sfaturi despre cum poate trăi sănătos. Totul e gratuit.

Am un serviciu medical gratuit pe website, unde oricine poate întreba medicul cu care eu lucrez dacă poate urma dieta mea. Avem un centru de cercetare la Universitatea din Padova, unde facem aceste cercetări. Este un centru independent, pentru că noi plătim universitatea să facă aceste cercetări pentru noi. Apoi mai avem un centru botezat Tisanoreica Diet Center, de la numele dietei mele keto, unde lucrează medici, farmaciști, botaniști care prescriu rețete gratuit”, ne-a spus Gianluca Mech.

Ce este mâncarea keto

Planul alimentar keto presupune adoptarea unor alimente bogate în grăsimi sănătoase. Proteinele sunt în cantitate redusă, în timp ce aportul de carbohidrați este minim. Scopul principal al acestei diete este să ne întoarcem la natură, la alimentele adevărate, sărace în carbohidrați și bogate în nutrienți.

Când mănânci prea multe proteine (carne), poți avea probleme cu ficatul, de aceea e bine să urmezi un plan alimentar keto demonstrat științific. Cu acesta poți să dai jos între 8 și 10 kg în 40 de zile”, mai spune Mech.

Fotografii: Getty Images/PRO TV

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni