• PRO TV
  • Brigitte Sfat i-a daruit lui Ilie Nastase un MARUTisor: o piesa cantata special pentru el de Directia 5 FOTO!

Brigitte Sfat i-a daruit lui Ilie Nastase un MARUTisor: o piesa cantata special pentru el de Directia 5 FOTO!

<span>Brigitte Sfat i-a daruit lui Ilie Nastase un MARUTisor: o piesa cantata special pentru el de Directia 5 FOTO! </span>

Seria MARUTisoarelor continua saptamana aceasta la “Happy Hour”. Dupa ce cosarul Maruta a mers insotit de bandul happy la casa lui Petre Roman pentru a-i duce noroc si veselie, pe 2 martie “Happy Hour” a prezentat o dedicatie neobisnuita.

Desi in luna martie barbatii sunt cei care fac surprize femeilor, Brigitte Sfat a vrut sa-i arate lui Ilie Nastase cat de mult il iubeste si i-a pregatit, ajutata de Catalin Maruta, o adevarata serenada. Brigitte i-a dedicat piesa “Esti ingerul meu”, care i-a fost cantata lui Ilie chiar de Directia 5.

Totul s-a petrecut intr-un cadru romantic, la inaltime, cu Happylica prezenta pentru a consemna totul, iar Ilie Nastase a fost vadit impresionat.

In perioada 1-8 martie, prezentatorul ”Happy Hour” si echipa sa fac o demonstratie de galanterie si pleaca prin showbizul romanesc cu MARUTisorul muzical: vedete cunoscute si iubite tocmesc cu ora de distractie trupe si artisti de prima mana pentru a le face serenade si dedicatii muzicale celor mai importante persoane din viata lor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni