• PRO TV
  • Ana Cheri, apariție incendiară pe plajă. „Ești perfectă”, i-au scris fanii

Ana Cheri, apariție incendiară pe plajă. „Ești perfectă”, i-au scris fanii

Ana Cheri, apariție incendiară pe plajă. „Ești perfectă”, i-au scris fanii

Fitness influencerița Ana Cheri, cu peste 12,5 milioane de urmăritori pe Instagram, nu încetează să-și surprindă fanii cu ipostaze provocatoare. Cea mai recentă postare a ei a adunat nu mai puțin de 200.000 de like-uri. 

Femeie de afaceri și model american, Ana Cheri (35 de ani) a adunat în jurul ei o comunitate impresioanantă de fani. În cea mai recentă postare de pe Instagram, aceștia i-au lăsat mii de comentarii. Cei mai mulți i-au lăudat silueta, spunând că este perfectă. 

Aflându-se în vacanță, într-o destinație exotică, Ana Cheri s-a pozat pe plajă, într-o ipostază provocatoare, purtând un bikini de culoare nisipului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnaCherí (@anacheri)

Într-un video, modelul fitness și-a etalat posteriorul bombat, purtând un bikini minuscul. Ana a renunțat la sutien și a îmbrăcat o cămașă albă. Postarea a adunat peste 300.000 de like-uri și mii de comentarii de apreciere. (vezi galeria foto de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnaCherí (@anacheri)

Ana Cheri se numără printre influencerițele din SUA care inspiră milioane de femei să facă sport. Fiind o împătimită a fitness-ului, ea a creat și un brand de haine sport pentru femei. 

Sursă foto: Instagram/ anacheri

Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni