• PRO TV
  • De ce nu-l deranjează pe Keith Urban scenele intime în care joacă Nicole Kidman

De ce nu-l deranjează pe Keith Urban scenele intime în care joacă Nicole Kidman

De ce nu-l deranjează pe Keith Urban scenele intime în care joacă Nicole Kidman

Nicole Kidman este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și nu se dă în lături de la nimic de dragul artei. Australianca a dezvăluit recent ce părere are soțul despre scenele ei de sex. 

Nu este film sau serial în care Nicole Kidman să nu se dezbrace în fața camerelor de filmat, iar multe dintre scenele ei de sex au creat isterie pe internet. Recent, actrița de 54 de ani a povestit că soțul ei nu e deloc deranjat și nu are nicio problemă cu scenele intime în care e protagonistă. 

“Soțul meu este un artist, așa că înțelege totul și, de asemenea, nu se implică. Vede scenele la final, când totul este editat și montat. Nu citește niciun scenariu, chiar nu știe ce se întâmplă pe platou. El este foarte focusat pe propria lui carieră”, a declarat Nicole într-un episod recent din E! News Daily Pop, potrivit NY Post.

Câștigătoarea premiului Oscar a adăugat că artistul de muzică country “nu știe prea multe despre ceea ce fac cu adevărat”.

Nicole Kidman și Tom Cruise în filmul "Cu ochii larg închiși" (Foto: Getty Images)

Nicole Kidman (54 de ani) și Keith Urban (53 de ani) formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri de la Hollywood. Actrița și cântărețul sunt căsătoriți din 2006 și au împreună două fete: Sunday și Faith. Înainte de Keith, Nicole Kidman a mai fost căsătorită timp de 11 ani cu Tom Cruise. Cei doi au divorțat în 2001. 

Citește și: Nicole Kidman, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Tom Cruise

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum te răcorești vara asta prin metode necostisitoare


 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni