• PRO TV
  • CONCURS | Ascultă ursul din tine, ghicește filmul PRO și ia-ne premiile care te răcoresc din plin!

CONCURS | Ascultă ursul din tine, ghicește filmul PRO și ia-ne premiile care te răcoresc din plin!

CONCURS | Ascultă ursul din tine, ghicește filmul PRO și ia-ne premiile care te răcoresc din plin!

În august avem două vești bune pentru tine. Una e că vara nu s-a terminat, iar a doua – da, avem un nou concurs pentru tine. PRO TV și Ursus te sfătuiesc să asculți ursul din tine și să accepți provocarea pe care ți-am pregătit-o!

Știm că îți plac filmele bune, de aceea e timpul să fii recompensat pentru gusturile tale alese. PRO TV și Ursus te provoacă să ghicești numele filmului care va fi difuzat de PRO TV sâmbătă, 4 septembrie, la o oră de maximă audiență.

Vrei mai multe indicii? Pentru acest film călătorim până în Persia Antică, unde un prinț persan se aliază cu o prințesă rivală pentru a dejuca planurile unui rege malefic. Jake Gyllenhaal și Gemma Arterton joacă în această peliculă din 2010, produsă de aceeași echipă care a lansat seria „Pirații din Caraibe”.

Ascultă ursul din tine și completează formularul de mai jos, împreună cu datele tale personale, și intră în cursa pentru premiile pe care ți le-am pregătit!

Mai spune-ne o întâmplare amuzantă petrecută în timpul vizionării unui film care te-a impresionat (în căsuța Ghicește filmul) și fii gata să împarți cu prietenii ceea ce primești de la noi.

Vezi formularul mai jos!

Ce poți câștiga?

Avem trei premii pe săptămână, în fiecare dintre cele trei săptămâni de concurs. Fiecare dintre norocoși va primi acasă o mașină de popcorn și un bax de bere Ursus (la doză), numai bune pentru seri memorabile de film împreună cu familia ori prietenii.

Vremea dilemelor s-a dus! E timpul să alegi ceea ce te face fericit și să revendici ce-i al tău! Noi punem filmul și aducem berea și floricelele de porumb.

Urmărește pagina oficială de Instagram Ursus și pagina oficială de Facebook Ursus ca să descoperi noutăți despre berea care risipește orice dilemă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni