• PRO TV
  • Lino Golden a ajuns cu mașina în service. Ce i s-a întâmplat în parcare

Lino Golden a ajuns cu mașina în service. Ce i s-a întâmplat în parcare

Lino Golden a ajuns cu mașina în service. Ce i s-a întâmplat în parcare

Lino Golden a trecut printr-o experiență mai puțin fericită, după ce s-a trezit cu un cui în roata mașinii de lux pe care o deține.

Totul s-a întâmplat în parcare, iar cântărețul este sigur că cineva a făcut acest gest în mod intenționat. Lino Golden a ajuns cu mașina la service și a ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii lui de Instagram. 

Am luat un cui la mine în parcare. În 2021 încă există țărani d-aștia care pun cuie în roți intenționat”, a scris artistul. 

Orice artist are și admiratori, dar și persoane care nu îl plac. Nu de puține ori, Lino a lăsat de înțeles chiar pe pagina sa de socializare că există și oameni care îi vor răul. 

Lino Golden și-a făcut recent un tatuaj în memoria tatălui lui

Lino a trecut prin momente foarte dificile atunci când tatăl lui s-a stins din viață, când artistul avea 18 ani și încă locuia cu Alex Velea. ”Într-o seară i s-a făcut rău și se presupunea că are pneumonie, l-au dus la spital, era ok, am vorbit cu el și după m-a sunat un prieten. Eram în living la Alex și la Antonia, vorbeam eram toți acolo, și am căzut din picioare, am început să țip. A fost foarte greu și cel mai greu mi se pare să-ți înmormântezi părinții”, a spus artistul.  

În memoria părintelui său, artistul și-a făcut un tatuaj cu un bărbat care poartă capa lui Superman și ține un băiețel de mână. "Tatuajul asta e pentru tatăl meu. Odihnește-te în pace. Mi-e dor de tine", a scris Lino în dreptul pozei. 


Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni