• PRO TV
  • Tom Cruise, foc și pară după ce a fost prădat la Birmingham. Ce i-au furat hoții

Tom Cruise, foc și pară după ce a fost prădat la Birmingham. Ce i-au furat hoții

Tom Cruise, foc și pară după ce a fost prădat la Birmingham. Ce i-au furat hoții

A venit în Anglia să turneze un film de acțiune și a avut el însuși parte de acțiune. Tom Cruise a fost prădat de bagaje de mii de euro, după ce hoții au furat limuzina care îi asigura transportul în Birmingham. Valoarea prejudiciului depășește câteva mii de euro.

Hoții au pus ochii pe bolidul de lux cu care Tom Cruise se deplasa la Birmingham, pentru filmările la episodul 7 din seria Misiune Imposibilă. Conform poliției, limuzina are un sistem de pornire modern, cu acționare prin buton. 

Pentru a o fura, hoții au folosit un scanner care clonează semnalul sistemului de pornire. Mașina, care valorează peste 110.000 de euro, era parcată în fața unui hotel din Birmingham, scrie The Sun.

Hoții au sustras mașina de sub nasul agenților de securitate ai starului de 59 de ani. Bolidul a fost ulterior recuperat, fiindcă era dotat cu dispozitive de localizare și urmărire.

Însă, Tom Cruise au dezvăluit este furios la culme pentru că a pierdut obiecte personale în valoare de mii de euro. 

E o umilință mare pentru echipa de securitate, iar tipul care conducea mașina era furios, dar nu mai furios decât Tom”, a dezvăluit o sursă din anturajul actorului.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni