• PRO TV
  • FOTO Antonia, ședință foto acasă pentru fanii ei. Cum și-a dezvăluit tatuajele

FOTO Antonia, ședință foto acasă pentru fanii ei. Cum și-a dezvăluit tatuajele

FOTO Antonia, ședință foto acasă pentru fanii ei. Cum și-a dezvăluit tatuajele

„Cea mai frumoasă femeie din România”, după părerea fanilor ei, și-a dezvăluit tatuajele pe care doar Alex Velea le poate vedea în intimitate. Antonia le-a mărturisit admiratorilor ei că nu se prea pricepe la făcut fotografii.

Nu e cel mai bun fotograf, dar ce contează? Antonia și-a surprins din nou fanii cu un pictorial realizat acasă, o colecție de selfie-uri care a mers direct la inimile celor care o urmăresc online.

Artista și-a dezvăluit tatuajele și a stârnit dileme în rândul fanilor de sex masculin. Unii voiau să știe dacă Antonia are piercinguri în sâni, mister care n-a fost elucidat de artistă. Dar, totuși, cui îi pasă? Antonia e superbă, cu sau fără cercei atașați de corp.

Aceste imagini sunt atât de… făcute în casă. În mod oficial, sunt jalnică la făcut selfie-uri”, a scris artista pe Instagram. Hai, că nu e chiar așa! Iată!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Vezi mai multe poze înn GALERIA FOTO de mai jos!

Foarte feminină și frumoasă. Ca întotdeauna, de altfel!! Și pozele sunt foarte reușite”, a confirmat o admiratoare.

Ești f frumoasă, ai toată stima mea. Mă bucur că nu te ferești de defecte, și că nu te sfiești să le arăți. Asta înseamnă să fi matur (pt ăia nesimțiți de aici, cu vârsta de 13 ani). Îți ador familia, multe bucurii îți doresc”, i-a transmis altcineva, aluzie la ultima poză din calup, unde și-a dezvăluit imperfecțiunile de la nivelul pielii.

Antonia, cerută în căsătorie de Alex Velea

Antonia și Alex Velea și-au consolidat relația care durează de câțiva ani. Anul trecut, artista a finalizat divorțul de Vincenzo Castellano și a ajuns la un acord referitor la custodia fiicei lor.

În iulie 2021, Alex Velea a cerut-o de soție, luând-o prin surprindere pe artistă. Cei doi au împreună doi băieți, iar nunta ar putea consolida și mai mult familia lor.

Fotografii: @antonia

Vezi și VIDEO:

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni