• PRO TV
  • Ancheta “Migranți de contrabandă”, reportajul semnat de Rareș Năstase, a dezvăluit o realitate cutremurătoare

Ancheta “Migranți de contrabandă”, reportajul semnat de Rareș Năstase, a dezvăluit o realitate cutremurătoare

Ancheta “Migranți de contrabandă”, reportajul semnat de Rareș Năstase, a dezvăluit o realitate cutremurătoare

Aseară, la România, te iubesc!, am urmărit ancheta realizată de Rareș Năstase despre rețelele internaționale de trafic de persoane, am văzut care este modul de operare și care sunt legăturile cu țara noastră.

Am urmărit un fenomen care afectează mulți români, pentru că, în comunitatea internațională a celor care lucrează pe camioane, românii reprezintă o pondere importantă, iar mulți dintre acești soferi ajung victime.

România, te iubesc! a fost ieri lider de audiență în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 4.3 puncte de rating și 19.8% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.1 puncte de rating și 14.5% share. 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 18:01 – 18:58, România, te iubesc!, a avut 2.7 puncte de audiență și 13.6% share.

Rareș Năstase ne-a arătat cum România devine un punct de mare interes pentru migranți. Toți cei care au ajuns aici au recunoscut că este doar o țară de tranzit și au dezvăluit că, pe teritoriul României, s-au dezvoltat filierele care îi coordonează, iar parcările securizate au devenit o țintă. Am văzut soferi speriați și conștienți că, dacă încearcă să-i oprească pe migranții care le invadează remorcile, riscă să-și piardă viața.

Nu ratați duminică, de la 18:00, o nouă ediție a emisiunii România, te iubesc!. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni