• PRO TV
  • Megan Fox și Kourtney Kardashian au pozat topless pentru Skims, brandul lui Kim Kardashian

Megan Fox și Kourtney Kardashian au pozat topless pentru Skims, brandul lui Kim Kardashian

Megan Fox și Kourtney Kardashian au pozat topless pentru Skims, brandul lui Kim Kardashian

Titlul pentru cel mai sexy shooting al anului merge către Megan Fox și Kourtney Kardashian. Cele două brunete au “rupt” internetul în două cu o serie de fotografii în care apar doar în bikini.

Megan și Kourtney sunt protagonistele celei mai noi campanii Skims, brand de lenjerie deținut de Kim Kardashian. Fotografiile au fost realizate de fotografa Donna Trope. 

În imaginile postate pe Instagram, cele două frumuseți emană senzualitate prin toți pori. Megan Fox și Kourtney Kardashian s-au lăsat fotografiate în lenjerie intimă, iar la un moment dat au renunțat și la sutien. Într-una din imagini, cele două mușcă din același măr, iar în alta Kourtney o hrănește pe Megan cu cireșe. 

Cele două și-au etalat trupurile fără curur, iar fanii i-au admirat tatuajele actriței Megan Fox. Imaginile postate de Kourtney au adunat aproape 5 milioane de aprecieri în mai puțin de 10 ore. 

“Sunt pe jos!”, “Tocmai am intrat în stop cardio-respirator”, “Wow, Hot Hot Hot!”, “Asta va rupe internetul”, “Cât de norocoși sunt Travis și Machine Gun Kelly’, “Aș vrea să fiu mărul!”, “Cel mai tare duo din lume”, “O Doamne, corpul lui Megan!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Kourtney a declarat că s-a distrat la ședința foto: “Ador să pozez pentru Skims, iar alături de Megan m-am simțit grozav. Skims chiar este brandul meu favorit de lenjerie. Nu zic asta doar pentru că Kim Kardashian este sora mea. Chiar e favoritul meu!”.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Esca si Manole sunt gata de... reclame


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni