• PRO TV
  • Concurentele Femeia alege au intrat în casă! Cei 10 participanți vor petrece timp împreună, în această seară

Concurentele Femeia alege au intrat în casă! Cei 10 participanți vor petrece timp împreună, în această seară

Concurentele Femeia alege au intrat în casă! Cei 10 participanți vor petrece timp împreună, în această seară

Un moment mult așteptat a avut loc, aseară, în emisiunea Femeia alege. Majda, gazda show-ului, le-a invitat pe cele cinci concurente în vila de lux care le va deveni casă în următoarele luni. 

Vizibil emoționate, dar curioase de experiența de a trăi alături de alte persoane și de fi filmate, zi de zi, Oana, Carmen, Romanița, Ruxandra și Cristina au trecut pragul casei și s-au cunoscut. Iar reacțiile incredibile și întâlnirile neașteptate nu au întârziat să apară.


 
Oana Zidaru a fost prima care a intrat în casă și a simțit o conexiune instantă cu una dintre cele cinci camere, în timp ce a admis că bucătăria este un loc în care nu va intra prea des deoarece nu știe să gătească. Cea de-a doua a fost Carmen Alexandrescu, pasionata de fitness, care a vrut să se asigure că are la dispoziție aparatele necesare pentru a avea grijă de silueta și sănătatea ei pe mai departe. 





 
Romanița Duminică, cea de-a treia concurentă, a fost prima care s-a bucurat când a văzut cât de mare este bucătăria și elementele avute la dispoziție, iar rolurile s-au împărțit rapid! ”Eu fac de mâncare, Carmen arde caloriile”, a spus concurenta.  


 
Ruxandra Barău a avut o mare surpriză când a deschis ușa casei. Acolo se afla Carmen pe care o cunoștea foarte bine! ”Nu ne-am văzut de aproape 2 ani”, a spus Carmen, încântată că o cunoaște pe una dintre fete. ”Nu știu cum faci, Carmen, dar vreau să ies bombă de aici”, i-a spus Ruxandra, făcând referire la pasiunea colegei ei pentru sport. 


 
Emoțiile au crescut când Cristina Postolachi a intrat în casă... și le-a recunoscut și pe Ruxandra și pe Carmen! Cum a fost ultima care a intrat, concurenta a fost puțin dezamăgită să afle că au fost deja împărțite camerele. Însă, Majda a venit rapid în vilă și le-a spus: ”Aveți drepturi egale. Camerele se vor împărți de acum!”. 
 
Nu ratați astăzi super ediții Femeia alege! De la ora 19:00, Majda va afla preferințele fetelor în ceea ce îi privește pe cei cinci băieți. Oare cine le-a atras privirea și le-a făcut să creadă că această experiență ar putea reprezenta startul mult visat în dragoste? Vedem curând! În plus, de la ora 22:30, băieții și fetele vor avea parte de o primă întâlnire în vila de lux. Cu siguranță, primele intrigi nu vor lipsi!

FOTO: PRO TV

Vezi "Femeia alege" și pe Pro Tv Plus:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni