• PRO TV
  • Chef Alex Petricean este noul prezentator ShARE în bucate

Chef Alex Petricean este noul prezentator ShARE în bucate

Chef Alex Petricean este noul prezentator ShARE în bucate

Un nou sezon al emisiunii online ”ShARE în bucate” începe astăzi pe protvplus.ro. Noi rețete rapide, pe gustul celor de acasă, vor putea fi descoperite în fiecare săptămână în cadrul show-ului. Cel care va aduce cele mai tari rețete va fi, începând de astăzi, Chef Alex Petricean. 

Scrimer de performanță, absolvent al Academiei de Studii Economice din București, a lucrat în domeniul publicității și, apoi, a plecat în străinătate pentru  un program MBA. El este Alex Petricean, cel care a descoperit pasiunea pentru cooking și, cu o incredibilă capacitate de a se reinventa, s-a dedicat întru totul acestui domeniu.

Drumul lui a trecut pe la emisiunea MasterChef, unde a reușit să obțină locul 3, iar apoi l-a purtat prin restaurante prestigioase din Europa și America de Sud. Toată experiența l-a ajutat să-și deschidă propriul restaurant, NOUA bucătărie românească, iar în 2018 celebrul Gault&Millau i-a acordat titlul de Cel mai bun Chef al anului, în România. A obținut numeroase premii, printre care amintim, cel din anul 2020, ”Cel mai bun Chef al anului”, decernat de Romanian Hospitality Awards. 

Despre această nouă provocare, Chef Alex Petricean declară: ”În noul sezon ShARE in bucate vom redescoperi o parte dintre rețetele românești pe care le îndrăgim, dar cărora nu le mai putem acorda același timp îndelungat de gătire. Totul se va întâmpla mai rapid, mai eficient, mai ușor și mai proaspăt, abordând rețetele din perspectiva dezvoltării unui bagaj tehnic culinar pe care cu toții ar trebui să îl deținem. 

În general, gătitul acasă sperie, ține de mine, ca bucătar, să demontez acest mit. Cine gătește acasă și înțelege oarecum ce se întâmplă în culisele unei bucătării este automat și un consumator de restaurant mult mai responsabil și educat”.

Nu ratați, pe protvplus.ro, noul sezon al emisiunii și cele mai tari rețete pregătite de Chef Alex Petricean. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni